Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сви су угрожени и млађи умиру и то веома лако ,ако се заразимо шансе да се преживи су веома мале. У Италији данас 627 мртво тај број се сваким даном само повећава...

@coci064
Kolega, ta mladja devojka, da li je ona u stabilnom stanju?
I znas li mozda boluje li vec od neke bolesti?
Sve ovo pitam jer kruze price da su najugrozenija starija lica a potom i mladji koji su vec bolesni od drugih bolesti.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Devojka je dijabeticar i za sada je stabilno. Svi hronicni bolesnici su u potencijalnoj opasnosti jer im je imunitet slabiji.

Kod nas uvek ima neko opravdanje. Ako se sećate poplava, sve žrtve su umrle prirodnom smrću.
Nadam se da ste odgledali ovaj video. Sve objašnjeno do detalja.

Nisam pratio chat u zadnje vreme, možda je neko već delio. Ako nije, pogledajte video do kraja, obavezno.

Сви су угрожени и млађи умиру и то веома лако ,ако се заразимо шансе да се преживи су веома мале. У Италији данас 627 мртво тај број се сваким даном само повећава...
Mislim da gresis,broj umrlih u Italiji je 2% od svih zarazenih a preko 90% od tih umrlih su stari preko 70 godina

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Koja matematika dovodi do 2%? Ja ovde vidim 10% od svih zaraženih je umrlo. A konačan ishod još se ne zna jer oboleli još nisu izlčeni. Trenutni uzorak pokazuje da je smrtnost u Italiji mnogo veća od 10%.
Izračunajte sami kolika je smrtnost na 6000 izlečenih.

517c25fc3b7b57bceec942183184963b.jpg

Друже вирус кида као бесан пас у Италији деца од 8год умиру .Не причам и не ширим нешто што није истина, на жалост ово је истина .Имам особу из Бергама и кад би вам испричао шта је она мени не би вам јако било добро,ја сам се скењао кад сам чуо на шта то тамо личи и како се лако умире, а умиру сви и деца и младо и старо ,сви .Зато памет у главу ,никаква дружења и **greška ,маска на лице и рукавице обавезно.Скидајте одећу тресите напољу дезинфекција свега у кући више пута дневно обавезно и само што даље од људи.

Sve u svemu,situacija je krajnje ozbiljna,ali ko zna sta stoji iza svega ovoga. Kad covek malo razmisli,koliko ce do kraja "penzionera" umreti,penzijski fondovi se nece buniti...

По некима, колико чујем овде кроз моје село, тамо је вакцина већ смућкана и нема ни једног оболелог.....

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Па ни код нас не можете сазнати тачно одакле су заражени. Мађари су за један степеник изнад нас по контроли медија. Аустријанци су у последњем тренутку затворили скијашке центре и блокирали део државе. Тако да треба узети са резервом информацију. А што се тиче производње вакцине морате имати одређени број заражених да би из тога извукли серум. И даље приступили производњи вакцине. Па онда испитивање вакцине. То траје.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Hiljade mrtvih po svetu, a narod u selu se sprda, sećam se sprdnje za bombardovanje, ali složićemo se da nema strateških ciljeva po selima!!
Virus uopšte nije naivna stvar koja se leči rakijom i belim lukom!!
Zjakaju, kreću se kafane pune, prave roštilje i čuda!!!!
Matorci 70+ idu po ulici, voze bicikl
Mladi kao za nas nema opasnosti, a gledam da i profesionalni sportisti oboljevaju pa oni su JAKI organizmi!!!!!!
Nzm trudim se da se što manje krećem izbegavam izlaske teren, kafane, restorane, i kad sam primoran da odem kod nekog ne ulazim u zatvorene prostorije budem napolju!!!!!!
Sedtrić od 5g je kod nas, trudim se da budem na distanci jer ipak sam ja u kontaktu sa spoljnim svetom!!!
Sestru su vratili iz betanije, imala je zakazan carski rez, porodjaj nije hitan kazu idi kući sigurnija si i gledaj da se prirodno porodiš, da bi što pre izašla iz bolnice!!!!!
Na jugiću mi izašla registracija ističu tablice i saobraćajna, uradio sam tehnički ali ostalo ne mogu SUP ne radi!!!!
Ljudi ovo nije SPRDNJA ovo je opasno!!!
Virus napada pluća i u živom čoveku se pluća raspadaju!!!!
Molim vas pazite se da se i dogodine sretnemo na druzenju!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh