Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И ти, и гастоси. И што је најжалосније - шврћкају по селу.Јесу почели да се враћају код вас у села да не кажем у завичај из НС, БГ... Овде их већ неколико дошло остали без посла. Тек тако.
Ako se korona prenosi samo respiratorno jel to znaci da se ne prenosi od pojasa na dole?
Samo u ilegalu kao Otpisani.Nisam ozenjen tako da nemam svalerku. Ali se lutalo nocu, sto rekli becarski se zivi, uvek neke lude, jbg navikao sam, kako cu sad izdrzati pojma nemam.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Radi ali nece vozaci da idu u zarista tipa Nis i Beograd.Jel radi brza posta?
Ja sam sinoć radio do posle 22 h,pa valjda na njivi gde nema ni srna i još i zatvorenom prostoru možeš obavljati svoju osnovnu delatnost,ili treba svet da stane samo ne kod stranog investitora .Postujemo policijski cas,bezim kuci na vreme...sinoc su prosli kroz nasu ulicu sa rotacijom posle 20h.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
ne znam druze,sinoc kazem ti bili u mom selu i to pod rotacijom tacno posle 20h...a cujem da ce trebati mozda da se uzme neka potvrda iz mupa da mozes posle 20h da radis u polju...mozda gresim ali tako sam cuoJa sam sinoć radio do posle 22 h,pa valjda na njivi gde nema ni srna i još i zatvorenom prostoru možeš obavljati svoju osnovnu delatnost,ili treba svet da stane samo ne kod stranog investitora .