Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ozenjen tako da nemam svalerku. Ali se lutalo nocu, sto rekli becarski se zivi, uvek neke lude, jbg navikao sam, kako cu sad izdrzati pojma nemam.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Da vas pitam nesto,meni ugovor kod poslodavca mi istice 30 marta,javni sektor ipak,da li cu moci produziti ugovor zbog ove situacije...

Послато са SM-A510F помоћу Тапатока

Јесу почели да се враћају код вас у села да не кажем у завичај из НС, БГ... Овде их већ неколико дошло остали без посла. Тек тако.
И ти, и гастоси. И што је најжалосније - шврћкају по селу.

Ako se korona prenosi samo respiratorno jel to znaci da se ne prenosi od pojasa na dole?
Vazno je samo postovati savete struke.

Poslednja izmena:
Imam slikovito objasnjenjeno ovaj Maticev predlog.. nije bas za forum

Postujemo policijski cas,bezim kuci na vreme...sinoc su prosli kroz nasu ulicu sa rotacijom posle 20h.
3b62ec159eb9b37977ff8b235304d5df.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Данас сам прошао скоро па испред патроле са све нерегистрованим мтк, нису ме ни погледали тражили неког повратника из мађарске. У фирми добијамо потврде за кретање после 20h.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Postujemo policijski cas,bezim kuci na vreme...sinoc su prosli kroz nasu ulicu sa rotacijom posle 20h.
3b62ec159eb9b37977ff8b235304d5df.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ja sam sinoć radio do posle 22 h,pa valjda na njivi gde nema ni srna i još i zatvorenom prostoru možeš obavljati svoju osnovnu delatnost,ili treba svet da stane samo ne kod stranog investitora .

Ja sam sinoć radio do posle 22 h,pa valjda na njivi gde nema ni srna i još i zatvorenom prostoru možeš obavljati svoju osnovnu delatnost,ili treba svet da stane samo ne kod stranog investitora .
ne znam druze,sinoc kazem ti bili u mom selu i to pod rotacijom tacno posle 20h...a cujem da ce trebati mozda da se uzme neka potvrda iz mupa da mozes posle 20h da radis u polju...mozda gresim ali tako sam cuo

Prelistajte temu,neko je okacio link neki u vezi toga.
Sad se cuo sa drugarom kaze sinoc na 20km 6 patrola ga zaustavljalo.
Danas nije hteo da ide na posao, u firmi ne daju nikakvu potvrdu da radi posle 20:00 a panduri rekli ako ga nahvataju i veceras kazna ga ceka.
Isto vazi i za nas sa radnim masinama na putu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh