geci
Član
Iskreno trebao je narediti ko je u kucnom karantinu i ko neposlusa njega vojska da strelja
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Ali ovi šetaju po gradu.Ima slika i onih koji ne nose naočare.Ja sam služio armiju bio u rezervi oko 6 meseci.Ne znam da je neko nosio naočare za sunce sem naočara za vid. Sigurno nije bilo dozvoljeno.Neću ja da omalovažavam te vojnke ali dosta je straha u narodu i bez toga.Naravno da bi u takvoj šetnji trebalo da su puške o desno rame.Ako čuvaju bolnice ili objekte od vitalnog značaja onda takvo nošenje stoji.A gde pise da treba da nose pistolje?Nose pesadijsko naoruzanje koje im formacijski pripada, a i vandredno stanje im to dozvoljava.Sta je to skoro na gotovs?Nose ih po pravilu sluzbe, puska o rame se nosi samo u stroju i pri marsevskim radnjama.A naocare ni jedno pravilo sluzbe ne zabranjuje dok ne narusava saobraznost sa pravilom nosenja uniforme.
Kako se onda to zove.Znam ako je zaključana da neće opaliti.Možda ni nemaju metak u cevi.Oni šetaju među našim građanima koji su i ovako poplašeni.Nije to na gotovs.Automatska puška ako je zaključana nema teorije da opali sama.Smatram da je razoružan vojnik čkapi isto kao i onaj koji je služio civilnu vojsku.
Kod nas covek dosao iz Milana zarazio ko zna koliko ljudi. Zato smo naj kriticniji grad. Od sutra nista ne radi, samo apoteke, pumpe, i prodavnice sa prehrambenom robom.
Ako je tako onda se izvinjavamOve naocare sto nosi vojska su specijalne zastitne da ne bi doslo do infekcije ociju jer su izlozeni od virusa najvise oni sto setaju
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ne znam hoće li raditi poljoprivredne apoteke i prodavnice stočne hrane.Treba i njih hraniti.Kod nas covek dosao iz Milana zarazio ko zna koliko ljudi. Zato smo naj kriticniji grad. Od sutra nista ne radi, samo apoteke, pumpe, i prodavnice sa prehrambenom robom.
Ja znam slučaj da je čovek izbrojao kesu suncokreta... Tako da kukuruz je ništa, ide brzo...Zajebi pirinac, uvijek me zanimalo ima li u onoj vrecici sjemenskog kukuruza bas 25 000 zrna, ili ne. Tako da .............