Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izlazak vojske na ulice, sa dugim cijevima, naglašava ozbiljnost situacije a možda su dobili zadatak da love viruse.

Mislim da je vojska vise tu da zaplasi narod da shvati ozbiljnost situacije. A mozda i ako dodje do nekih incidenata. Svasta je moguce u ocaju konkretno kod nas nije strah od bolesti vec od nestasica ljudi nisu pri sebi
, juce cujem da je izbila tuca u jednom marketu. A i sta znam nije mi iskreno logicno da vojska ide bez oruzja, i ako sad nije situacija gde ce im trebati oruzje ali opet im je duznost da ga nose.

Mislim da je vojska vise tu da zaplasi narod da shvati ozbiljnost situacije. A mozda i ako dodje do nekih incidenata. Svasta je moguce u ocaju konkretno kod nas nije strah od bolesti vec od nestasica ljudi nisu pri sebi
, juce cujem da je izbila tuca u jednom marketu. A i sta znam nije mi iskreno logicno da vojska ide bez oruzja, i ako sad nije situacija gde ce im trebati oruzje ali opet im je duznost da ga nose.
Samo da se nadovežem
99-e je proglašeno ratno stanje koje je sigurno bilo na mnogo višem nivou.Oružje i municiju su nosili:straža,vojna policija i Komandni kadar (starešine).Ostatku vojske je bilo strogo zabranjeno nošenje oružja.
Ja sam lično dužio škorpiona sa 3 puna okvira,kao komandir PORB-eNosio sam jer je i mene bilo strah da me ne kazne jer smo bili u obavezi da nosimo naoružanje.Kada je prošlo izvesno vreme ja iz magacina lepo uzmem zastavin ( dužili su ga vojnici sa RB-a ali ga nisu nosili)i to prazan i tako sam ga nosio skoro 3 meseca.Ko je dužio škorpion zna koliko je nezgodan za nošenje a naročito pun i sa 2 okvira u rezervi.Vidim da se komandant nije bunio i svi zadovoljni.
Koga ova trojca,još sa sunčanim naočarima-zbog kojih bi oni trebali biti kažnjeni-plaše,odnosno.ko ih se plaši.
Morao sam ovo da napišem.

лако је у нашем председнику вучићу он је за време прошлог ванредног стања 99 добио стан од 108 квадрата а породице погинулих војника 10000 марака ми изгубили а он био у плусу вероватноће и сад бити у добитку искусан је то ,лопов 28 година живи на мојој грбачи и то без дана радног стажа

DRAGE BAKE I DEKE DRAGE MOJE BAKE I DEKE JA VAS PREKLINJEM......TISINA PA NARAVNO MALO SUZE KAO KADA GA JE BIL KLINTON MAZIO PO GLAVI POTREBNI STE NAM i nastavlja govor ozbiljno zabrinuto kao u delirijumu zaboravljajuci da je 2do 3 dana ranije drzao slovo ali u vidu komedije sprdacine pa kada je video da kabare nije prosao promenio plocu PROSLI SMO TESKE TRENUTKE PA POMENU 2012 GODINU DA ISKORISTI MOMENAT ZA PREDIZBORNU KAMPANJU pa onda tuznim glasom receDA se razocarao sto nam zapad nije nista pomogao A ON MUCENIK SVE URADIO DA ZADOVOLJI TAJ ISTI ZAPAD I FONDACIJU KLINTON A ONI NISTA PA MOLI BAKE I DEKE VOLIMO VAS MNOGO STE NAM POTREBNI I SETIM SE COVEKA KOJI JE SVOJEVREMENO HTEO NA NOVI ZELAND DA CUVA OVCE I DA POBEGNE OD SVEGA i kada sam ga pitao A STO TAMO MOZES I OVDE DA CUVAS ISTO JE on mi odgovori NIJE ISTO TO NEMOZE DA BUDE ISTO I BIO JE U PRAVU POTPUNO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh