Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomenuo je kukuruz i soju, nije sve tako crno

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pre par godina mu je brat bio BIL KLINTON a sada SI DJI PING e sada pozovi tvog brata i tvoju seku KRVAVU HILARI TJ OZLOGLASENU PORODICU KLINTON KOJIMA JE VLADA REPUBLIKE SRBIJE UPLATILA NA ZIRO RACUN PAR MILIONA DOLARA u kakvoj ja drzavi zivim da drzava Srbija finansira KLINTONOVE ana pitanje mom predsedniku zasto si to uradio barem da kaze BIO SAM DROGIRAN ili BIO SAM POD SEDATIVIMA ili NEZNAM STA MI JE BILO SIPALI MI NESTO U PICE on odgovara drsko i nadmeno ZATO STO SAM MNOGO PAMETAN i narod prepozna pravi kvalitet u ovom coveku a sada zabrana kretanja samo CE ICI RADNICI KOD STRANOG INVESTITORA U SRAFCIGER HALE TAMO NEMA ZASTOJA

Nezahvalan je bio juce prema eu i to su mediji odmah poprivatili. Ako je iko dosad pomagao to je eu .Trenutno kako stvari stoje njima treba pomoc. Npr sta smo mi pomogli Italiji a oni su bili medju prvima vise puta.

TAKO JE MOMO pa on je navikao da uzimakredite i od zapada i od istoka i od Arapa i mi vise neznamo od koga uzimamo kredite jer mi nemamo proizvodnju MI ZIVIMO OD NEZARADJENOG NA KLASU OD ZELENASKIH KREDITA PA POSTO SE TAKO ZIVI mora da se bude skroman ANGELA MERKEL GA JE POZVALA DA MU DA INSTRUKCIJE I DA GA UBUNARI U NOVE KREDITE znaci imamo na lageru ZELENASKE KREDITE,MIGRANTE I VIRUS KORONE TO JE BRUTALNA ISTINA pod cetri SMIRENOG COVEKA KOJI POKUSAVA SVOJIM ISKUSTVOM I SMIRENOSCU KAO I DOVITLJIVOSCU DA NAS IZVUCE IZ SEPTICKE JAME U KOJOJ SE NALAZIMO JA VERUJEM U NJEGA ON JE U STANJU TO DA UCINI USPECE SIGURNOjedino cega se plasim a to je da kada nas izvuce iz klonjare DA MU NE ISKLIZNEMO IZ RUKU JER SVE JE LJIGAVO PA DA SE OPET ULETIMO U FEKALIJE JEDINO JE TO DISKUTABILNO SVE OSTALO PIJE VODU

A drugo . Mora se priznati da je AV izuzetan. Pa ja sad shvata kolko je privukao paznje i koliko ga ljudi gleda vec sat dva. Evo ja npr naletio i gledam ga a nemam veze RS Bosanac... a jos ovakav kakav sam pa me zadrzao skoro sat da ga gledam ... svaka cast ...

Malo je konfuzno za nas koji smo doleteli poslednja dva dana, jedan papir piše stroga kućna izolacija, a drugi da je dozvoljeno ali samo ograničeno kretanje sa smanjenim kontaktom sa drugim osobama...
I u čemu je fazon, avion je doleteo iz holandije, ko je rekao da je bio u Holandiji ide kući, druga polovina nas što smo rekli da smo bili u nemačkoj izolacija... A do subote to nije bilo važno, i svi su pušteni, a iz istih područja došli...
Kako god, brojim pirinač naredne dve nedelje,..

Zajebi pirinac, uvijek me zanimalo ima li u onoj vrecici sjemenskog kukuruza bas 25 000 zrna, ili ne. Tako da .............

XD ....
Hope it’s clear now that we must join the EU as soon as possible!” tweeted former defense minister and fellow Democrat, Dragan Sutanovac. “Help from China is great, and thanks, but we belong with everyone else from Europe, in the EU.
Bear in mind that this is the man who melted down much of Serbia’s arsenal during his tenure, so as to make it easier to bend the knee to his Euro-Atlantic masters. Not even a deadly pandemic that is demonstrating the EU’s hypocrisy and incompetence on a daily basis has been able to shake his cult-like devotion.

Treba da nosi oružje (pištolje) a ne automate i to ih skoro nose na gotovs i naočare za sunce.
A gde pise da treba da nose pistolje?Nose pesadijsko naoruzanje koje im formacijski pripada, a i vandredno stanje im to dozvoljava.Sta je to skoro na gotovs?Nose ih po pravilu sluzbe, puska o rame se nosi samo u stroju i pri marsevskim radnjama.A naocare ni jedno pravilo sluzbe ne zabranjuje dok ne narusava saobraznost sa pravilom nosenja uniforme.

Imaju slicnosti av i nas Dodik. Imaju i kvaliteta svoih ali mana ... Drze govore,ne prihvataju ni jednu kritiku niti negativno pitanje i svaki put preokrenu u svoju korist i samohvalenje . Ima neke narcisoidnosti tu . Jedino sto su vrijedni i dosta rade . Slusam ga par dana a nisam prije. Preokrene pricu da ne trepne. Hvalio svoje strucnjake infektiologe kao vrhunske strucnjake a ono obicne budale
Drugi dan kontra prica i opet ga Ana fali da je vizionar
.

Imaju slicnosti av i nas Dodik. Imaju i kvaliteta svoih ali mana ... Drze govore,ne prihvataju ni jednu kritiku niti negativno pitanje i svaki put preokrenu u svoju korist i samohvalenje . Ima neke narcisoidnosti tu . Jedino sto su vrijedni i dosta rade . Slusam ga par dana a nisam prije. Preokrene pricu da ne trepne. Hvalio svoje strucnjake infektiologe kao vrhunske strucnjake a ono obicne budale
Drugi dan kontra prica i opet ga Ana fali da je vizionar
.
Koje kvalitete imaju sem što su demagozi neviđeni?

Pa eto rade dosta ne pricaju samo , brzo reaguju ali ne priznaju timski rad nego sve oni moraju da aminuju
To im se obije svaki put
Šta oni rade, svega ti? Pa Vučić nema minut rada za 50 godina života. Milorad je možda nešto i radio. Kao psihopatama umni rad ne može da im se računa jer nisu u mogujnosti za isti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh