Uzmeš PIB za gazdinstvo i izdaješ račune.
Paušalac.
Paušalac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ostajem PG a mogu da izdajem racun otpremnice ( ne treba kasa)?Uzmeš PIB za gazdinstvo i izdaješ račune.
Paušalac.
Ali zar onda ne postajes GAZDINSTVO u PDV sistemu ako imas PIB ?Ne, ali ću morati zbog sira, još uvek se vozim na pijac...
komercijalna rade ostvaruju promet,nekomercijalna daju zemlju u zakup ,Koliko se ja secam.Stvarno opet ponavljam DELATNOSTI PG nisu jasno definisane pise nesto o kakao-u pamuku, traperima, lovu, stvarno pise svasta i nista!!!!
Na jednom mestu se gazdinstva dele na NE KOMERCIJALNA I KOMERCIJALNA a zasto i kako to ne pise
Na drugom mestu se dele na pravna i fizicka lica?
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Taj sistem je bio na pocetku jako lepo zamisljen a onda se IZJALOVIOkomercijalna rade ostvaruju promet,nekomercijalna daju zemlju u zakup ,Koliko se ja secam.
Svašta se tu može pročitati....Uzmeš PIB za gazdinstvo i izdaješ račune.
Paušalac.
Ajd objasni ako znas?Svašta se tu može pročitati....
Za paušalce postoji spisak šifara delatnosti,koje delatnosti mogu biti paušalci....to sa RPG NIJE slučaj,a račun može izdati,naravno bez iskazanog PDVa ... aj zdravo
Otkud mi otpremnica pecat I ostalo kako da dodjem do togZa uslugu možeš izdati račun bez iskazanog PDVa,i kupac-primalac može da ti plati na račun,a i ima sa tim računom pokriće za isplatu! To si pitao na početku,zar ne?