sale ratar
Član
Fino opet u jednoj godini plaćamo za dve godine odvodnjavanje, srećom pa bila suša, ovo bog nije vido.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj molim te reci i meni taj nacin planiram da kupim smart tvAko te interesuje dacu ti broj od coveka. Sve se resava preko telefona. Dobijas test 24 h gratis i vidis da li ti se svidja ili ne.
Jao pazite samo sa takvim mladim traktorima... Ponekad može biti bolji neki stariji koji je radio nego ovaj mladi koji je parkiran.... Ko zna šta je sa motorom ako nije paljen 5 godina. T110 ako te zanima,mislim da će jedan sasvim solidan 539 biti na prodaju kod nas u selu pa mogu da ti javim. Čovek je malo dublje zagazio u kredite nego što je mislio pa je još i par njiva morao kupiti,žito nije prodao a cena pala.... Eno rasprodao je kembrižde mislim da je i prikolice (sve je ispod cene dao) a vrv će i ferdžu.
Bez tvog predloga oni to vec znaju i polako se pripremaju i za takvu egzekuciju! Ovaj tvoj, nadam se sarkazam, je jako blizu realizacije!Ja cu u svoje ime predloziti vladi RS da podigne sve moguce poreze i davanja jer tu toliko ima jos prostora da oni uopste nisu svesni, a u isto vreme da smanje subvencije na maximalno 2 ha kojiko iznosi prosecno gazdinstvo.
Evo nešto kontam koji osjećaj dobijam kada gledam tu sliku sada kad znam šta je , i osjećam : sramotu , a neznam zašto .