MOMOSARIC
Član
Najbolje bi bilo kad bi svi normalni otišli pa onda ovi kojima odgovara i koji žive sa državnih jasala ovako ili onako , neka se sami izjedu , ali jak razlog protiv toga je što nas ima koji neće da ih ološ otjera sa svoga .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sendviči za polusvet koji odredjuje našu sudbinu.
Ti si imao priliku da odes ali ipak si se vratio na selo,objasni nam?Zorane samo neka idu. Verujem da ti je tesko sto znas da imanje nece imati ko da nasledi, vec ce se prodati (ako bude imalo kome), ali neka ljudi zive svoj zivot i neka okusaju se u drzavi gde nece biti robovi fabrike za 200e i gde ih nece nepismeni ucenjivati.
Ja samo razmisljam kako se oseca taj dok jede taj sendvic i dok pije kolu (ako dobije sokic). Sta kada dodje kuci, kakav je to osecaj? Ima li osecaj sramote uopste?
Ja cu moju decu gledati da cim krenu u srednju da saljem u Grac na skolovanje i da sto dalje odavde idu. Ovde nikada bolje nece biti dokle god se ovako vodi drzava sa nepismenima sa kupljenim diplomama.
To tako ide dok neko ne popizdi i ne raznese kompletnu skupstinu. Cak mislim da i onda se ne bi nista desilo. Toliko je beznadezna situacija da nemam reci.
Ti si imao priliku da odes ali ipak si se vratio na selo,objasni nam?
Treba da idu Grac na skolovanje ali treba i da se vrate kuci,ako se ovako nastavi ostace nam samo prvoklasni SNS kadar u drzavi