Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako se izjasnjavaju ima cak i DZEDAJA, VAMPIRA, BETMENA, tamo u RITU i malom Beogradu iza najlon pijace.DZAFER pripadnik dimnjenih, askalija, kurd,egipcanin,
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Savna s3 nije za ljeta...nju je najbolje jos malo pa skinut sa auta..Ako se vozi preko ljeta sara joj bude dobra a ona se sva iskoriti,dobije brukove.
Sto se tice protekta..ja ga vozim zadnjih 5 godina i jos mi se nijedna nije odlijepila il pukla.Ne odljpljuje se to bas tako lako i mogu rec da zimi idu bolje i od save s3,tigrove eskimo
Probaj se cenjkati plafon 5000e bar moje misljenje, gume su 13 god a 10g stoje, akumulator, imas 500e ulaganjaKoliko moze da vredi 539 ja mislim da je 2005.Ima kabinu od 2008 stajao pod tremom jer je vlasnik stradao pa bi naslednici sad da prodaju.
Toliko im treba!!!Pokriven je nekom ceradom,akumulator skinut pre par godina,tad je poslednji put i paljen ne secaju se tacno kad mozda mada nisu sigurni 2013 Mi smo im ponudili 3500 posto komsija toliko ima,ostalo je da razmisle jer ni oni ne znaju koliko vredi,prvo su pominjali 8000
Zavisi šta radiš s tom gumam. Jednom sam se zajebo pa kupio ljetne gume, pa premontiravaj kod vulkanizera po ljetu pa pred zimu na zimske, pojede i novaca i živaca. Godišnje pravim do 15 000km i kupujem gume pred zimu, 4 zimske SAVA s3 ili ako naiđem kod komšije što rastavlja aute na dobre polovne ZAPADNE gume, dobijem ih bud pošto.
Uglavnom, pred zimu idu nove 4 zimske gume, taljigaju cjelo ljeto, pred drugu zimu zadnje naprijed, prednja nazad, i ganjam još tu zimu bez ikakvih problema a živim u gradu na vrh brda. voze bez brige i drugo ljeto a ako je treća zima blaža voze i treću sezonu a ako nije idu opet sve 4 nove. NIKAD problema, a vozi se i autoputom i po 600-700kg vozim u berlingu nikakva pojava bubrega ili da se guma iskoritila, nikud auto nit zavlači nit trese.
Kolega koji uradi oko 50 000km godišnje pred svaku zimu 4 nove zimske i preduraju mu ljeto bez problema a većinom je vožnja autoputom.
Zlatna medalja
Prepolovi ovo bobo...prepolovi