markokg1982
Član
Bravo Petre. Pravi nacin da se stavi tacka na dosadasnju diskusiju, i da se cuje nesto najzanimljivije, obavezno u Lukinom stiluLuka, cekamo izvestaj iz ducana i sa kafe!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo Petre. Pravi nacin da se stavi tacka na dosadasnju diskusiju, i da se cuje nesto najzanimljivije, obavezno u Lukinom stiluLuka, cekamo izvestaj iz ducana i sa kafe!
Imao sam dobro drustvo u bircuzu zato je bio u ----------+Obavezno poslati mail Maricu da ubaci Luku u Parove da uzme tih 100.000e pa da moze i bircuz ponovo da otvori
Pazi mi vekovima imamo slican humor!!!Ta oma sam prepozn'o!
Ko nije, nek' obavezno pogleda!
Vidis kako je malo coveku potrebno da bude srecan.E moj seljace vise ne prica o 2 vagona soje sto je kuci ostavio a cena pala, ni o ovci sto mu krepala o bozicu, skroz je pozitivan, nije mu vise ni skupo da jede po restoranima, ni cena evro dizela ga ne dotice, one novce sto je hteo mali traktor da kupi oce za auto da potrosi, kaze da se oseca ko da ima 35 a ne 54-55g
Uvek je jutro bilo pametnije od veceri. Niko nije svetac, zar ne?Bravo Petre. Pravi nacin da se stavi tacka na dosadasnju diskusiju, i da se cuje nesto najzanimljivije, obavezno u Lukinom stilu