Ti si psiholog-mehaničar?Nisam dzaba ucio psihologiju tolike godine!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti si psiholog-mehaničar?Nisam dzaba ucio psihologiju tolike godine!!
Kao ZIVOTA!!!Ti si psiholog-mehaničar?
A stvarno gde je BUKUR?
Sakule u srcu banata?
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mi kad smo kupivali plac sa antenskim stubom lik je iso na rec ali smo mi bili za papir... za sve vas jedna vazna informacija u vezi ugivora. KADA PRAVITE UGOVOR PRIMER NA 1000€ EVRA OBAVEZNO U UGOVORU STAVITE DA AKO SE RASKIDA KUPOPRODAJNI UGOVOR DRUGA STRANA MORA DA ISPLATI NEKU SUMU KOJA PREMASUJE CENU SAMOG PREDMETA TJ OBJEKTA KOJI SE PRODAJE....Tako osigurate da nece da raskine ugovor i proda to drugom...Na kraju se i desiilo da je doso drugi covek i ponudio mu 20% vise od nas ali nije mogo da se predomisli. Ako neko nece ugovor nema trgovine- kraj Normalno ovo je za neke vece cifre...
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Ja bih na taj otok,tamo su stalno neke Svabice i Svedjanke u toplesima na plažamaDobrodole, ti bi sve majstore-dezertere sa foruma na Goli otok, m? Znam te macane, stara si ti komunjara.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Moze pojasnjenje nisam u toku.Otišao sa Foruma...
Uvredio se...
U kratkim crtama...
Moze pojasnjenje nisam u toku.
E svaka cast gde se toga setio!!!Luka , pokušaću da ti pomognem u tvom problemu , pogledaj ovo možda trebaš nešto slično pokušTI :
Znam da za Bukura misli ali,neznam konkretno sta se dogodilo pa ga izbrisali.Govori za člana BUKUR. Bila je neka prepiska u temi valjci i desila se "situacija" i tražio je da ga se s foruma obriše...
Dobrodole, ti bi sve majstore-dezertere sa foruma na Goli otok, m? Znam te macane, stara si ti komunjara.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Ma bila neka gužva oko "reklame" za njegove "rukotvorine", pa se prepucavali da li je to REKLAMA, ili samo STRUČNO OBJAŠNJENJE PROFESIONALCA u struci....Moze pojasnjenje nisam u toku.