jbrtka
Član
Ok.ali ne razumem sto me toliko napadate..ko da sam ga zavrnuo za milionce...jebote odmah cim sam imao vremena na pauzi otirao sam na postu i uplatio mu i to za govrivo,a te fazone,majstor za 50evra ,nek prodaje po beogradu...krivo mi jdm sto me dobrodol napada,ko da sam uyeo te pare,nijmd mi **greška zinulo za stotku budite sigurni...svakom na ovom forumu,kome sam radio secku,odmah sam spustao 100,i to svako moze da potvrdi..ako ima neko ,kome nisam,slobodno nek se javi,a nemam tacno upisano ali preko 50orici forumasa sam ugradio,i nikad se niram nikom zalio..50×100=????
I mene sada da naziva neko govnom za jebenih 100evra???alo...
- - - - - - - - - -
Da me juce nije vredjao dabio bi duplo,...
I mene sada da naziva neko govnom za jebenih 100evra???alo...
- - - - - - - - - -
Ne znam, stvar je između vas dvojice. Meni se čini da jbrtka nisi ispao fer jer kapara se vraća DUPLO, bez obzira na razlog odustajanja. To je neki red...
Vidi, okapario sam kombajn, dao čovjeku novce i kad ih je prebrojao i rekao da je u redu, pitam ga da mi kaže iskreno zašto ga prodaje da znam šta me čeka. Samo je rekao: "Ne mogu naći stol za repicu od 3m nigdje i samo zato, drugo ništa". Majstor koji je bio sa mnom da pregleda kombajn mu rekao za dva takva stola na našem terenu na što je čovjek odgovorio: "Jebiga, da sam znao, ne bih primio kaparu. Ne bih ga uopće prodavao a sad je gotovo". Dakle, još smo tamo bili, kaparu tek što je spremio u džep...
Bilo bi mi drago da se ovo drugarski razrješi jer očito da postoje dvije jako različite priče a žao mi je kad se ovakve stvari iznose tako javno pa svi mi koji gledamo sa strane imamo potrebu komentirati nešto mada se to nas ne tiče.
Jbg, zima je, dosadno...
Da me juce nije vredjao dabio bi duplo,...