dobrodol
Član
Jebote DAJ UVEDITE OVDE ZAHVALI SE, ovaj Lovac bi mi bio stalna mušterija ! ! !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je tvoja dobra volja!Ja kada sam prodao prikolicu,dogovor je bio da će doći za 2 nedelje,nakon što su prošle 2 nedelje,čovek me zove i reče da nije primio platu....Po prikolica su došli nakon mesec dana od dogovorai platili su dogovorenu cenu-i šta da radim,nisam hranio prikolica niti sam ih koristio.
nisi ti vo, nego sam rekao uopsteno na odnose u kopovini i prodaji. a to je tvoja masina i imas pravo i da prodas i da odustanes. sve je stvar vaseg dogovora izmedju vas. nije bilo vrijedjanje cisto da se razumijemo.Ok,ja sam vo..jesi zadovojan???bolje to nego da ostanem neko vreme bez masine i ipadnem budala,.svi sto najvise glumite postenjacine,zapitajte se sami sebe,da li je bas tako...odustao sam od prodaje i sta sad???da me lincujete??pare su jos u 13h vracene,nisam ih drzao 10 dana,pa onda odlucio,vec manje od 24casa..mada je to i nebitno...mene koji sam odustao od prodaje,zbog razloga koji sam naveo,nazivate volom,a pare sam davno vratio,a neke lopurde sto pokradu milijarde,nekima otmu na kvaran nacim hektare zemlje,ne smete ni ime da spmenete..