petarkrsmanovic
Član
Sremac, ako su ti smart tv i smartfon iste marke, mozda mozes da ih povezes. Samsung i LG imaju podrsku za to sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i sada. Naplata odrzavanja racuna se smatra kao promet na racunu, i skidaju dok imaju sta. Kad vise nema sta da se skine onda ne naplate odrzavanje racuna, pa nema prometa i onda dalje ne naplacuju. ALI.... kad ti stignu pare na racun, odma skinu onih 200 dinara sto nisu mogli da skinu zadnjom prilikom, tako da ti automatski stigne 200 dinara manje, i ne mozes da potrosis poslednjih 200 dinara sa racuna, jer te za odrzavanje racuna unapred zaduze na racunu.... Lopovluk, i to sa dozvolom nadleznih organa, nema drugog izraza za to!Možda sada (što ne znam), ali pre 7-8 godina, jesu...
Na tom periodu se bazirala moja "priča", a s tim u vezi i "iskustvo" s "bankama"...
Kaparisan strug kod ljudine jbrtk-a.
Slike od ponedeljka kad stigne
Nazalost,trenutno nista od trgovine,i kapara ce biti vracena,jednostavno,sve se desilo na brzinu,juce sam zvao min 50brojeva,niko ni u hr, ni ovde,cak ni u potisju nema u ponudi strug sa 90mm vretenom,a ni ko ni ne obecava u skorije vreme.da se razumemo,nisam trazio strug za iste pare za koje sam ja moj prodao,ali niko nema takav na prodaju.,jedini koji ima takav,je "jugodin"duzine 3 metra koji mi ne odgovara ni zbog duzine,a jos vise zbog cene od 17000.ovim se izvinjaujam clanu marko,ali jednostavno ,ne mogu da prodam masinu.koja mi radi glavni posao,a nigde nema da kupim drugu..