mihalyocska
Član
Da radim da bi hranio jos njih 5 dzabalebarosa hvala neka ne napredujem ali mi kredit netreba .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da radim da bi hranio jos njih 5 dzabalebarosa hvala neka ne napredujem ali mi kredit netreba .
Nikakav, da ti pravo rečem...A Dobrodole, kakav bi tebi kredit odgovarao?
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
To je istina, ne vidim zašto bi ti bilo muka...E, muka mi je vise od tog vremena u kom se sa dve plate islo na more a u povratku ostajalo para da se kupi nova ves masina.
Ko je NJEGA spominjao?Pod hitno u Kucu cveca da kanalises jugonostalgiju, ali nemoj da nosis svecu jer ako si vernik, ne vazi ti se poseta.
Da se razumemo, ne branim ja banke. Ova diskusija je i krenula od poruke o pozivima banaka. Samo kažem vam da su to obični bankarski službenici. Mnogi od njih su mladi ekonomisti koji nisu još otišli iz ove zemlje nego se zaposlili i bore se kako znaju i umeju.
Milion puta su me zvali i iz banaka, i u vezi neke prodaje, prezentacije proizvoda, pa i iz stranaka. Neke saslušam, a ako nemam vremena lepo.objasnim. Jer ne rade oni to što vole i što im dosadno, nego zato što im je to HLEB! I ja ih razumem.
A izgrditi ih i psovati pogrdno, to samo govori o primitivizmu takvog čoveka.
Znači ti ideš redovno po bankama čim znaš kakve su...
Ali izgleda da ne ideš u one gde su ove mladje