lovac luka
Član
VILE= sredstvo za argumentovanu raspravu u ruralnim krajevima!!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje se gluposti sire ovde neverovatno.
Nisu natovci krocili na zemlji jer su se navodno plasili, ili sta?
Zasto bi rizikovali zivote kad su nas kokali sa visine gde nismo ih ni videli!
Ako bi se jos odugovlacilo i ako nisu potpisali sporazum odnosno kapitulaciju rokali bi ko zna jos koliko i kad bi sravnili sve zivo onda bi kopnena konjica usla.
I onako su nam sj...li pola drzave a po najvise Vojvodina nastradala iz ko zna kojih razloga. Umesto da prvog dana nakon bombardovanja, ako je vec stiglo do toga, da ih zamole da nam vise ne bombarduju ono sto je vec sruseno od strane Slobe, on i dalje je dozvolio unistenje nemocne drzave, koju nije ni stvorio a ni znao voditi, da bi na kraju pricao slicno kao neki ovde da smo mi neki moralni pobednici.
Jak moral, kad su nam unistili koliko toga! Sta imamo od toga? Da smo sve zaboravili i stavljali na stranu ono sto je bilo, kako je bilo i vecito se odrekli tog sistema, za ovih 18 godina nesto bi i bilo od ove drzave.
Primer vam je Nemacka koja je posle 45 bila sva razorena, ali se ona odrekla nacista i tog sistema pa uz veliku pomoc onih koji su ih unistili, uz rad, disciplinu i mentalitet eto stigli posle 30 god. da bude vodeca sila u Evropi.
Svako neko svoje vidjenje ima a sustina svega je da smo mogli lako proci bez i jednog rata od 90 na ovamo.
Ali eto kod nas komunizam je trajao 10 god. duze nego bilo gde u Evropi, a svi se rastali bez rata osim nas.
na Suboticu sam mislio i okolinu, oni su na severu a Sombor je više na zapadu, koliko se sećam Subotica je jednom bombardovana i tu je bio kraj
Sve je poznato sta je se radilo i kakve mahinacije ALI ON NIJE ODRADIO PRIVATIZACIJU ,dali bi odradio ili nebi to je relativno ALI ON NIJE PRODAO NI POKLONIO NI PRIVATIZOVAO ,a pitanje je vrlo jednostavno KO JE ZA VREME SVOJE VLADAVINE NAPRAVIO VECU STETU SRBIJI OD OVE TRI VLASTI da odgovore forumasi koji izbacuju postove u kojima nema nista odredjeno ALI ISKRENO i da mi kazete kada bi vas neko primorao da glasate za SLOBU, DJINDJICA,TADICA ILI VUCICA KOME BI DALI GLAS neka odgovore PEET,KOVACEV I MARKONATO i drugarski pozdrav za sve forumase
kazu da je grad New York sa prigradskim naseljima veličine kao i Vojvodina a mi poceli da se delimo izmedju sebe a cela drzava je samo jena tackica na guglertuVidiš,Dragane nisam tako razmišljao.... Ok,znači moje selo je u južnom delu severnog severa. Ili nije?
Šalu na stranu! Svako od nas ponekad iz nekog razloga bude pogrešno protumačen,ili nešto nepromišljeno napišemo.... pa tako i sale r. Nadam se da je to u pitanju.