sale ratar
Član
Ponaročito sever Vojvodine je stradao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sombor i okolina jesuPonaročito sever Vojvodine je stradao.
Poklon od naših velikih priatelja iz sad i euPa da. Nisam ni sumnjao da će ovo da ode u smeru osiromašenog uranijuma.
Bilo je pretumbacijeSva sreća pa ste potrefili Chat temu.
Novi Sad i Sombor su najviše pazarili ali nisam mislio na vas, na Suboticu sam mislio i okolinu, oni su na severu a Sombor je više na zapadu, koliko se sećam Subotica je jednom bombardovana i tu je bio kraj pošto nekom nije odgovaralo ali no.Sever Vojvodine je najmanje bombardovan u odnosu na ostale delove zemlje.Naša okolina je još dobro prošla a imali su šta da bombarduju (naftna polja) a gađali radio stanicu više puta i raketaše u Nadalju.Sombor i okolina jesu
пусти га таман угаси тв,упали радио кад оно Зана-Руси долазе.kod kolege @peet padale samo na TV ali jos uvek ga drzi strah
Cek malo,ti si ljubomoran sto su ovde manje bombardovali?Novi Sad i Sombor su najviše pazarili ali nisam mislio na vas, na Suboticu sam mislio i okolinu, oni su na severu a Sombor je više na zapadu, koliko se sećam Subotica je jednom bombardovana i tu je bio kraj pošto nekom nije odgovaralo ali no.Sever Vojvodine je najmanje bombardovan u odnosu na ostale delove zemlje.Naša okolina je još dobro prošla a imali su šta da bombarduju (naftna polja) a gađali radio stanicu više puta i raketaše u Nadalju.
Isto i za tebe Gorane vazi Kishovo pitanje.kod kolege @peet padale samo na TV ali jos uvek ga drzi strah
Srpska posla uvek se svodi sve na to da merimo ciji je veciDo malo pre smo im je...li mater a sad se takmicimo ko je vise dobio po tamburi.
Subotica je više puta bombardov anakoliko se sećam,kasarna 1 puta i toranj u crvenom selu,toranj na paliću lično bio na uviđaju kod kasarne a bombrdovanje tornja video sa razdaljine od 1500 m vazdušne linije.Mislim da je srednji i Južni banat (ako izuzmemo Pančevo)najbolje prošao.Novi Sad i Sombor su najviše pazarili ali nisam mislio na vas, na Suboticu sam mislio i okolinu, oni su na severu a Sombor je više na zapadu, koliko se sećam Subotica je jednom bombardovana i tu je bio kraj pošto nekom nije odgovaralo ali no.Sever Vojvodine je najmanje bombardovan u odnosu na ostale delove zemlje.Naša okolina je još dobro prošla a imali su šta da bombarduju (naftna polja) a gađali radio stanicu više puta i raketaše u Nadalju.
A ko tvrdi? Ja ne vidim....ali nije tačno da je sever Vojvodine više bombardovan kako neki tvrde.