SAMA
Moderator
Isto i u zivinarstvu.Link je OK,ali ne bas u vise tema.Kod mene uredjeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bih mnogo da komentaišem o Slobi. Lepo su ljudi gore napisali u par poruka. To što su ovi posle bili lopovi ne umanjuje njegove političke promašaje kojh je bilo na pretek.
A ti Mornar kad ti toliko nedostaje eto sad kad amnestiraju baba Julu nek izadje na izbore pa nek vlada doživotno. I ovako se priča da je ona vukla konce.
Kako su ljudi govorili 90ih "Miro, ja sam zemlju rasprodo a ti vidi šta ćeš sa stokom" .
Evo Mrkonjić oće spomenik da mu diže. https://www.blic.rs/vesti/politika/...e-bi-trebalo-da-ima-spomenik-u-centru/gczxd96
- - - - - - - - - -
Imam 33g znači da nisam mogao da učestvujem u ratu. Al ne brini, kako je krnulo imaće i moja generacija šanse na pretek.
Za diskusiju je bitno ako smatraš da smo pobedili NATO jer mi to govori da ne gledaš realno na stvari već o tome govoriš ponešen emocijama i velikosrpskom propagandom po kojoj smo mi nebeski narod i po kome jedan srpski vojnik sa malo ubrzane i nekvalitetne obuke vredi ko 100 marinaca koji se obučavaju po visokim standardima i mnogo duže.
Nijedan nato vojnik nije krocio na tlo Jugoslavije?
A Kosovo je na tlu Francuske?
Volimo poraz da prikazemo kao pobedu, pa to ti je.
Da me neko ne shvati pogresno, kada smo vec usli u rat, trebali smo ici do kraja, a ne da potpisujemo kapitulaciju posle dva meseca.
Oni su svoj cilj ispunili, napravili Bondstil, a to su hteli jos pocetkom devedesetih, a mi smo izgubili deo teritorije na ustrb siptarske gamadi.
Zauzeli su tamo poziciju na ravnom Kosovu i zapravo rudare nase bitcoineGde je bio vojnik nato-a na teritoriji Jugoslavije tokom bombardovanja?
Tu kod tebe je poznata Banijska ratnicka krv,niste mlakonje iz vrticaGorane i ja sam siguran da ovaj boss nije video ni v od vojske.
Pa kod nas u selu ima ljudi koliko oćeš koji bi bili spremni da se kolju sa tim istim usra marincima koji se uvezbavaju ko zna koliko na našem terenu i to sa domaćim naoružanjem.
@dobrinčanin
jel to neka novost i treba da cestitamo novom šerifu?