ZA DUSANA BOSSA Kada bi se sada na listi pojavili svi politicari od 90 na ovamo tvrdim odgovorno da bi Sloba pobedio superiorno i da bi pregazio konkurenciju oduvao bi ih lagano a odgovorno tvrdim da bi ljudi koji su ceo zivot bili veliki protivnici Slobe dali glas istom da bude dozivotni predsednik pa onda ostaje pitanje ako je to tako a tako je i ako je ono tesko vreme rata ,krize,haosa,inflacije,migracije bilo bolje gde smo mi sada NIJE UZIMAO KREDITE OD ZAPADA I MMFa ,NIJE NISTA PRODAO NI RUDNIK ,NI NAFTNU INDUSTRIJU,NI VODU NI CEMENT NI TELEFONIJU NI VOJVODINU NITI JE SUTNUO JEDNOG RADNIKA NA ULICU a zamolio bih svakoga ko misli suprotno da mi kaze da li je ovo sada bolje sto se ekonomije i prosperiteta drzave tice DRUZE PREDSEDNICE POJAVILA MI SE NEKA VLAGA IZA KUCE I KAD BI MI DRZAVA DALA 5 ZECEVA DA KRENEM NAPRED U PROSPERITET GLEDAM I NEMOGU DA VERUJEM ono ranije stegao nas ovaj sljam sa zapada izfinansirao razbijanje drzave pa nismo ziveli od kredita jel ovo sada DREAM COME TRUE neka mi neko kaze kojim putem idemo ne vidim nesto svetlo na kraju tunela