sale ratar
Član
Vredelo je pogledati ovaj film kako je to nekad funkcionisalo a kako sad to izgleda sami smo svedoci ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vise je za neku temu "zalost i plakanje"...Bilo nekad cudo,a danas primer loseg,bahatog i ne odgovornog. https://www.facebook.com/crvenarakovica/videos/1342868589107518/
Dosta su se ti ljudi vodili taktikom, strategijom i iskustvom, pa su i sa lošim naoružanjem uspeli da naprave neki reziltat....
Mislim da takav kadar više nećemo imati
Nažalost neki nisu preživeli kao Major Blagoje Radić i Kapetan Robert Lajčak, veliki ljudi
Upoznao sam čoveka koji je za vreme rata u Bosni oborio miraž strelom 2m
Što se tiče oborenog F117 treba uzeti u obzira da nepostoji avion koji je apsulutno nevidljiv za radar. "Nevidljivi" je pogrešan nadimak pošto u realnosti takvi avioni su samo teže uočljivi na radaru, svakako ne nevidljivi.
Bile su priča da su naši napravili naku modifikaciju na radaru (moguće, ali ne verujem) pa da Ameri nisu učekivali da koristimo tako stari radar, što je glupst. Verovatno su tačno znali šta mi imamo. Plus S-125 Neva nije tako baš zastareo. Može se koristiti i danas uz odredjne modifikacije.
Verovatno je do iskustva posade i do opuštanja Američkog pilota koji je bio previše samoveren u svoju tehnološku nadmoć i naravno ono što sam na početku rekao nepostoji avion apsolutno nevidljiv za radar.