Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je neki lik koji je radio u Rusiji, rekao da tamo možete za 100.000 evra kupiti 5.000 ha zemlje. Tamo nije problem zemlja, već infrastruktura. Koliko treba još uložiti u mehanizaciju objekte za tu površinu zemlje? Plus raditi zemlju u nekoj vukojebini.

5000ha jos nekako i mogu da zamislim, i uradilo bi se to. Prinosi tamo su desetkovani u odnosu na nase, smorio bi se da imam 2t/ha psenice ili 1t/ha soje. A sto ti kazes, ako nemas put kako da to izvuces do neke prerade, luke dzaba sve.

Дошла стонога код дерана
b9a7e2a86100d0c54b9f59af4733a383.jpg

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

E, al' oni Jenglezeri i ostala banda, čik majci da uslikaju tak'u fotografiju...
Ne mogu čak i da hoćedu....
Cvrc...::namigivanje::
I ja se nasmejah slatko...
Hvala Bobane....:ppozdrav:
Šteta što nema "zahvali se"....

Jel postoji neka aplikacija koja menja navigaciju u poljoprivredi. Konkretno: treba da izvucem trake sa spremacem za rasipac,a rasipac ima zahvat 16m.

E ,veliki on izgleda puno gleda ovake klipove zato nam i radi to što radi.
A pazite molim vas ,drvo na sred njive,koliko bi vas koji ste ovde na forumu a iz Vojvodine ste ,trpeli tako što,a pogotovo pitanje važi za ove nabrijane sa opasnim makinama.

U normalnim drzavama je zabranjeno secenje usamljenih drva po njivama jer se kvari pejzaz i veoma je kaznjivo.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Mi ne živimo u normalnoj već skroz ne normalnoj državi.Ako ih uhvatiš na delu po zakonu bi trebao još i da im pomogneš da potovare drva.

da se razumemo, to ako ima u njivi drvo samo, ne diraju, to kod nas niko ne dira, al zato oko puteva, kanala, sve posekose

Slušam ove vijesti kako je nestala Argentinska podmornica pa se mislim: kako nešto danas može nestati. Nestane avion, podmornica. Dali je to stvarnost ili su tu neka nečista posla koja zagovaraju teoretičari zavjera? Ima jednostavnih rješenja da se istog trena kad nešto takvo nestane dobije signal i odmah upute spasioci na tačno mjesto a ne da se spašavanje započne sa nekoliko sati ili dana zakašnjenja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh