Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako se ne slazem sa Perovom zadnjom izjavom ipak mislim da urednistvo ne radi svoj deo posla trebali ste puno toga sankcionisati da bi sprecili krupne reci.Mislim da ste nekima dopustili dugacke prste pa mogu da lupaju sta god zele.Hvala

Vezano za novi Firefox i situaciju da vam se ne sviđaju tamni tabovi

'Tools' => Add-ons => Themes i tamo izaberete light theme

Doci ce na okupljanje pa ga pitajte...

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

On nije smarao, on je malo samo mislio da je sve u pravu (kao i vecina nas), ali generalno jako kvalitetan covek i steta sto nije vise aktivan.:ppozdrav:

Од Минђушара се могло прочитати много корисних савета. Поздрав за њега.

Nisam bas preterano aktvan u smislu da pisen po forumu,ali svaki dan prelistam teme. Mogu slobodno da kaze dosta se ob mindjsara moze nauciti. Nece cvek da se prepire sa drugin clanovma oko agro tehike,mhanizacije itd itd. Pa ga zato i nema da pise. Barem je to moje misljenje:ppozdrav:

Zene su cudo,zavade dva oka u glavi...
Ja imam naviku,kao i sad upravo,da uz kafu i duvan uzmem da prelistam forum,ne bi li malo mozak pustio na pasu,i evo i moja je vec pocela da broji da ga ne ispustam iz ruke....tel naravno...

Malo mi je neralno 500.000ha. Pa to je polovina 1/3 obradive povrsine u Srbiji. Meni je nezamislivo koja je to kolicina robe za prevoz, logistika djubrenja, setve itd.
Meni je neki lik koji je radio u Rusiji, rekao da tamo možete za 100.000 evra kupiti 5.000 ha zemlje. Tamo nije problem zemlja, već infrastruktura. Koliko treba još uložiti u mehanizaciju objekte za tu površinu zemlje? Plus raditi zemlju u nekoj vukojebini.

Danas mi proletese 2 c130 herkula tacno iznad kuce, toliko nisko (naj vise 50m) da stvarno nisu normalni ti Amerikanci :haha: Jos se zezaju, okrenu levo krilo prema zemlji pa desno, ovaj drugi isto uradio za njim, sve u par stotina metara. Bem ti majmune!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh