Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zorane, i ja sam malocas video pneumatsku Nodetku u bloku vremenske prognoze i isto mislim da je kukuruz. Pitao sam na granici izmedju ironije i nesigurnosti u svoje znaje. :sta:

Pa eto, kukuruz... Šalim se. Skontao sam zbog čega si postavio pitanje. To se zove pokrivalica i vade iz arhive novinari koji se u jesenju setvu razumeju kao Marica u kriv k...c.

750 кг са "б". Имаш и "бе" то је укупна маса до 3500 кг....ако се нисам прерачунао сад на брзину.

П. С. Можеш и близанце батице да питаш ;)

Jeste 750kg sa b kategorijom, ako si stari vozac (ako si imao pre papiru dozvolu) trebalo bi da si dobio BE kategoriju.

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Pitanje za Vojvodjane. Koja ozima kultura se seje pneumatskom sejalicom na razmak izmedju redova od 70cm?

To je jos samo jedan dokaz sa kolikom ozbiljnoscu gledaju na paore. Stavi nesto tamo nek se sije i procitaj ovo. Eto ti...
Inace kod nas se u zadnje vreme seje repica sa majevicinom pneumatskom skupe maksimalno i ubace jos baterija. Rezultat savrseno rasporedjena i sva nice u isto vreme.

Od pre dva, tri, cetiri dana imam problema sa prikazom. Reklame se pojavile i prosirile pa ruzno izgleda i stvara mi problem. Ako to moze da se sredi, bilo bi lepo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh