Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebao bi mi clan iz Vojke da mi nabavi broj telefona od jednog coveka imam ime i prezime,adresu ali nemam br telefona.Pa,ako bi neko hteo i ima vremena da mi pomogne..

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Da bih dosao do tog ogrevnog drveta, treba prvo dooobro da se pomuci, bas kako kazes. Daleko je seca. To tek neki drugi dan.

Da si ti meni živ i zdrav....
Samo da si bliže, pa da te (malko, a može i malko više) demantujem...
Uslikaću "pejzaž" fotografiju gde ja idem u "nabavku" drva....
Mogu ti samo kas'ti da to sa tvoje slike za mene (i pomenute "namazane", ofarbane, obojene i sl.) nije nikakva prepreka...
Napravi se put do drveta, motorkom, za 5 min. maximum....
Eeeee, duuuga je Zima, braćala...

zbog tih 'obojanih' i ostalih indijanaca ne moze covek ni da posadi manju sumu na svojoj parceli, sve odnesose..

Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se...
Uvek je bilo i biće...
Posekao sam svoj bagremar upravo iz razloga što mi sve posekoše, još počeše i stare panjeve da vade i nose!!!
E onda sam počeo i ja da pičim sve redom, SAMO PRIVATNO NE DIRAM (a mogu i smem), ali neću, i evo već 7-8 godina sečem, ali samo za sopstvene potrebe, i u količini koja mi treba za grejanje...
NE PRODAJEM drva...
A ima "bizmismena" koji seku za prodaju....
"Tumperčić" (gumenjak) bagrema, 3 crvene sa isporukom na kućnu adresu...
"Mešano", 2 i po crvene....
To Vam je oko 1-1.5 kubika drva....

O svemu se pise samo ne o danas njoj vesti.
Danas je pred haskim tribunalom osudjen Srpski heroj general Ratko Mladic.
Bio si i ostaces heroj Srpskog naroda!

Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se...
Uvek je bilo i biće...
Posekao sam svoj bagremar upravo iz razloga što mi sve posekoše, još počeše i stare panjeve da vade i nose!!!
E onda sam počeo i ja da pičim sve redom, SAMO PRIVATNO NE DIRAM (a mogu i smem), ali neću, i evo već 7-8 godina sečem, ali samo za sopstvene potrebe, i u količini koja mi treba za grejanje...
NE PRODAJEM drva...
A ima "bizmismena" koji seku za prodaju....
"Tumperčić" (gumenjak) bagrema, 3 crvene sa isporukom na kućnu adresu...
"Mešano", 2 i po crvene....
To Vam je oko 1-1.5 kubika drva....

Nek dodju kod mene, dacu im badava sve panjeve jos cu im pomoci za utovar. Samo da iskopaju iz zemlje.

O svemu se pise samo ne o danas njoj vesti.
Danas je pred haskim tribunalom osudjen Srpski heroj general Ratko Mladic.
Bio si i ostaces heroj Srpskog naroda!
A sta bi drugo i bilo? Ovaj naci-sud finansiraju amerikanci, i nema on nikakve veze sa medjunarodnim pravom i pravdom. Cisto politicko sranje.

Ovde u ovoj temi moram pohvaliti clana ovog foruma Bobo iz Hrvatske tacnije iz Pozege.
Na forumu sam video da zivi u blizini mesta u kom se prodaje masina meni potrebna.
Kontaktirao sam ga porukom da vidim da li mi moze pomoci .
Njegovo je pitanje bilo samo kada planiram putovanje. Kaze ima jos posla u polju ali poci ce do prodavca sa mnom.
Bobo sve svoje obaveze ostavlja angazuje se max oko svega ko da smo rod najrodjeniji.

Najpozitivniji primer clana foruma !
Bobo Hvala

Da juce sve obavljeno po dogovoru ispalo je super.
Nasli , pili kaficu, tovarili stroj, garavili ruke a ja ko dete na ekskurziji.
Bobo je celi dan odvojio ne bi li mi pomogao .

Bobo je ljudina!:osmeh:

Probao sam ali ne postoji.To me i muci da li covek u opste i postoji ili sam dobio informaciju samo da me otkace inace informacija je iz Supa samo sto je jednom bila prica da jeste a jednom da nije pa reko da stupim u kontakt sa covom ako postoji da vidim ko je ovde lud...

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Први број назовеш из Војке, објасниш особи са друге стране ко си и кога тражиш, у 90% случајева ти одмах каже и број телефона ако не онда најближег рођака.....није Војка Београд.......ја сам тако пар пута опробао рецепт и увек се исплатило.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Tomix, Bobo koja je mašina u pitanju? Da li si plaćao carinu?

Masina za specijalnu namjenu. Ako zeli, kolega Tomix neka napise vise, ja nisam ovlasten da iznosim detalje trgovine. Ja sam samo bio vodic i moralna podrska ;)

Carina u punom smislu rijeci se ne placa na polovne strojeve (koliko ja znam) ali bez "carine" se ne moze proci ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh