Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momosaric
Bobo je ljudina i u karakternom i u "gabaritnom" smislu .:ppozdrav:
Nemojmo ga tolko hvaliti uobrazice se:haha:. Vidim da ste vec svi upoznali sa likom !

Bobo
Rekao sam ti da se ne moras zahvaljivati nista... Bit ce bolje drugi put.
Znam da ne moram ali osecam potrebu ...Dr put u ulozi vodica i moralne podrske cu biti ja :osmeh:

Bokibole
Tomix, Bobo koja je mašina u pitanju? Da li si plaćao carinu?
Bokibole na pp sam ti odgovorio .

Sad me zvala jedna ljubazna gospodja kako kaze iz zavoda sa statistuku poljoprivrednih gazdinstava da me pita koliko ozimih kultura sam posejao i povrsine pod njima. :haha:

I mene je. Izgleda da nas opipavaju kako bi kasnije otkupili po "najpovoljnijoj" ceni.

Meni poslali obavestenje da ce doci da pricamo o stocarskoj prozvodnji. Od punog dzaka oni za praznu limenku uhvatili

Mozda nije za ovu temu ali ne zelim da kvarim druge teme koje su aktuelne ali moram primetiti izgleda dogodine se moze ocekivati okupljanje forumasa svi ispod mosta na Tisi kod Zrenjanina.Velika nam drzava pa moramo da se razdvajamo jos malo.Pozdrav

Mozda nije za ovu temu ali ne zelim da kvarim druge teme koje su aktuelne ali moram primetiti izgleda dogodine se moze ocekivati okupljanje forumasa svi ispod mosta na Tisi kod Zrenjanina.Velika nam drzava pa moramo da se razdvajamo jos malo.Pozdrav
Pa tako bi i trebalo.Meni Sombor nije blizu a kamoli onom iz Jagodine ili Zaječara.Nekima i da je pod nos pa ne bi došli.Samo nek se organizuju što češća okupljanja pa makar bila i lokalnog karaktera.

Diklofen sam si dao odgovor, da ti nije blizu pa ides kao sto ti nije ni NS pa si isao, a i ja sutra imam oko 150km do SO pa idem, znaci nije do kilometara nego je do coveka.
Dolazio MaliMisa iz Pepeljevca na Letenku autobusom do Iriskog venca, ni tu nije do km nego do volje coveka.
Zato lepo na leto dolazimo u Banat. :ppozdrav:

Ma znam ja to ali i doputovati iz recimo Zaječara do Sombora nije baš ni lako a ni jeftino.Pogotovo ako nema par njih da dele troškove puta.Nije baš ovo neka srećna godina.
Ovi sto su blizu pa ne dodju je druga prica.

Zato uvek i idemo tamo de ima sigurna vecina, zamisli da je npr Zajecar da li imas 5 clanova odande koji bi dosli, a da ne pricamo o putnicima.
De imas dobru ekipu tu ides na zurku. :osmeh:

Meni licno nije problem u km nego je naruseno zdravlje pa ne bi da izazivam sudbinu.Bio sam na skupu u ZP neke clanove sam zapamtio neke cu mozda upoznati jednom.Puno pozdrava i lep provod

Gorane samo da ti javim.Crk'o mi štampač na pola puta.Počeo da štampam spisak,uvukao papir do pola i stao ni tamo ni ovamo.Izgleda menjač opalio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh