Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
бојчетић фирма Еко Нива има 27 000 крава и ако сам добро разумео обрађују исто око пола милиона хектара али на 4 региона Русије.

Pa nisi baš razumeo. Taj Nemac poseduje 200 000 hektara. Znači nije 500 hiljada (malo li je i 200). I imaju 60 000 krava. I da, čovek je i diler mašina. Tako da je ona ''farma'' zapravo plac sa mašinama... Mislim farbaju ih sigurno svake godine, kupce verovatno. :osmeh:

Raspisali ste se a sve je to u snimku koji sam okačio davno.... pre čak nedelju dana i 10 postova ranije. Hajde da napišem još da ima 100 000 ha u komadu, kod Voroneža. Doduše u 2 komada - razdvaja ih reka Don. :osmeh:
I ako mislite da nema subvencija varate se. U godini kad je imao 150 miliona evra profita Dur (ovaj nemac) je dobio samo 50 miliona evra subvencija...

Eto, i to je kapitalistička Rusija. Gde jedan čovek može da poseduje toliko bogatstvo.

Монтоја власник Еко Ниве је немац са руским пасошом који подржава Путина:osmeh:

Ovo mi je jaaako smiješno .:haha: .

Zanimljivo bi bilo vidjeti da Nijemac radi toliko zemlje u Rusiji a da ne podržava Putina . To bi bio primjer slobode i demokratije ali je to nezamislivo .

Ljudi kolika bi postarina bila reacija Tuzla - Svilajnac ili Jagodina?

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Kod nas cena oko 70 din po kg prerađenog mesa.Ako ti je neki prijatelj i ako jekupio tovljenika od tebe daj mu popust.Recimo 50%.

Jedan drugar me iz Dervente zamoli,da mu posaljem preko poste seme paprike neka misina f1,2 one male kesice.
Jbt,da sam slona slao za rs/bih lakse bi ga posta prenela...kakva procedure,papirologija...cudo.

Drugari ,treba mi parce spirale , fi 450-500mm , ako neko ima dva-tri koraka, lim bar 3mm ili staru rucnu burgiju za rupe , moze i polimljena, a da hoce da proda. Ovako nesto (slika je kolege sa foruma ,nadam se da se ne ljuti..)

20a8fa068b49b17b3cd490b9967b0e55.jpg

Ovi sto rade spirale za puzne transportere , rade do fi300mm , bar ovi sto sam ih ja pronasao..

Polomio sam svoju burgiju , a ostalo mi jos da busim.

Zovni ujutro oko 10h 0605540045, nisam siguran da li sam se rešio toga ili ne, imao sam 2 parčeta ,jedno manje jedno veće,ne znam za dimenzije i ne znam koja je debljina cimni da me podsetiš da proverim.

Ajd da pitam vas iskusnije juce sam njakao sajtove i na halo oglasima nadjem traktore skoro pa dzabe u inostranstvu.Pa da pitam da li je neko uspeo da vidi koji u stvarnosti ili samo ih ima u magli.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh