Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neki član iz Opova da zna broj od Zorana što namešta kičmu? Bio sam kod njega ove godine, ali eto zagubio sam broj pa ne mogu da zakazem. Ako neko zna, da mi pošalje u privatnoj poruci, bio bih mu veoma zahvalan.

Nisam znao gde da postavim ovo pitanje pa ga onda evo ovde... :osmeh:
Je l' ima neko pojma da li je moguće kod isteka ugovorne obaveze raskinuti ugovor za ADSL kod MTS-a, vratiti modem i onda za par dana napraviti novi ugovor (da bi dobio popust 5 meseci za din)? Meni sad polovinom novembra ističe ugovorna obaveza od dve godine, pa sam mislio tako da uradim da bih dobio taj popust, ili da uzmem ADSL kod drugog provajdera gde postoji sličan popust. Već par puta me zovu iz MTS-a i nude BOX pakete pa sam iskoristio priliku da pitam ovo, i kažu da ne može. Ako si jednom koristio taj popust onda je on vezan za tvoj matični broj i više ne može bez obzira na raskid ugovora i pravljenje u budućnosti novog. Je l' ima neko iskustva sa ovim?

То те зивкају из агенција, које имају склопљен уговор са МТС о провизији за склопљене уговоре. Зовеш их директно МТС, па им објасниш да по истеку желиш да пређеш код другог оператера ако ти не дају попуст, тако сам ја прошли пут добио 3 месеца гратис по истеку те промоције

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Malo mi je neralno 500.000ha. Pa to je polovina 1/3 obradive povrsine u Srbiji. Meni je nezamislivo koja je to kolicina robe za prevoz, logistika djubrenja, setve itd.

Malo mi je neralno 500.000ha. Pa to je polovina 1/3 obradive povrsine u Srbiji. Meni je nezamislivo koja je to kolicina robe za prevoz, logistika djubrenja, setve itd.

To je Rusija , pričali su da je za vreme SSSRa , smena traktorista tj. guseničara vršena u brazdi.Dakle njiva duga 100tinak km. Sl.sam čuo za Kasahstan novokomponovani vlasnici poseduju po 1000000 ha zemlje, milion ha. Sada imaju napredak povećanje prinosa za 10 procenata , sa 1000 kg. ha na 1100 koje je uticalo na svetsku cenu žita, pa sad vi vidite gde smo ili šta smo mi u tome svemu.

И треба, кад се ова сва затрује.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Znate li nekig doktora za oci, stari mi vec mesec dana kuburi sto mu usla prasina od soje u oko.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh