Druškan
Član
Jel ima neki član iz Opova da zna broj od Zorana što namešta kičmu? Bio sam kod njega ove godine, ali eto zagubio sam broj pa ne mogu da zakazem. Ako neko zna, da mi pošalje u privatnoj poruci, bio bih mu veoma zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima neki član iz Opova da zna broj od Zorana što namešta kičmu? Bio sam kod njega ove godine, ali eto zagubio sam broj pa ne mogu da zakazem. Ako neko zna, da mi pošalje u privatnoj poruci, bio bih mu veoma zahvalan.
Nisam imao problema od proletos, do evo sad, mada rekao mi je da bi bilo poželjno da ga posetim svaka 3-4 meseca, i još plus da svaki dan radim istezanje i još neke vezbe, mada retko kad se i setim.Jel ti pomogao šta?
Malo mi je neralno 500.000ha. Pa to je polovina 1/3 obradive povrsine u Srbiji. Meni je nezamislivo koja je to kolicina robe za prevoz, logistika djubrenja, setve itd.
I subvenciju po radniku od 10 000e.Treba da puste zapadne kompanije da i oni malo uzmu, glupo je da raspolažu tolikom resursima i još da ne koriste
Pa vidiš da ne može da postigne, treba da puste engleze i amereМонтоја власник Еко Ниве је немац са руским пасошом који подржава Путина
naravno, tako se podiže industrijaI subvenciju po radniku od 10 000e.