Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene naprimer vise nervira dormeo reklama.
Ali i to ne toliko,koliko kad pozove gosta,pa ga onda isece i isprekida i na kraju covek/gost ni ne kaze sta sve treba.
Koja je svrha zvati bilo koga,ako ces ga tako iseci??

I to je tacno, ne dozvoljava da gost kaze bilo sta konkretno. Mozda su nam dosadile emisije tog tipa, jer vec godinama postoje.

Mislim da mi pritisak skoci kad gledam Urosa i slusam ga kako prica. Toliko mi nabija tenziju i uznemiruje me njegovo izrazavanje.
Ali ipak ima tu kriticarsku notu, dok recimo emisija Znanje imanje prikazuje zivot na selu i bavljenje poljoprivredom kao utopiju.

Emisija Znanje- imanje je odavno prestala da bude poljoprivredna emisija , sem ponekog komentara i saveta Luke Radoje ostalo je vise turisticki vodic i naklapanje o "zdravoj hrani" i organskoj proizvodnji.

Zna li ko adresu web sajta na kome može da se vide us evi na parcelama,kolika je vlažnost zemljišta itd..Juče je bilo kod Uroša u emisiji, ja nisam stigao od početka pa nisam čuo koji je sajt.

Odjednom mi se forum prikazuje preko v Bulletin. Sve je plavo. Kako da ga vratim na staro?
Resio sam problem.:osmeh:

Zna li ko adresu web sajta na kome može da se vide us evi na parcelama,kolika je vlažnost zemljišta itd..Juče je bilo kod Uroša u emisiji, ja nisam stigao od početka pa nisam čuo koji je sajt.
Ni ja nisam gledao ceo prilog, ispravite me ako gresim ali mislim da je u pitanju servis koji se placa, znaci potpisujes ugovor sa njima itd.

Ne plaća se...

https://agrosens.rs/#/app-h/welcome

Možda će nekome biti zanimljiv ovaj dokumentarac u produkciji Deutsche Welle. Zanimljivo da je relativno pozitivno urađen u smislu da nisu po običaju opleli po Rusiji. Ipak je Nemac u pitanju ali pošto ''igra i za drugu stranu''morali su staviti da je Putinov farmer. Sve je predmet obračuna sa Rusijom. To je propaganda. Kao da ne postoje Merkelini farmeri.

Na šta je spao nekadašnji Sovjetski Savez. Kapitalizam u fulu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh