Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema baš veze sa ovim slučajem, ali me je podsetilo na jednu prekršajnu prijavu koju sam dobio pre par godina. Dobijem poziv od sudije za prekršaje jer sam navodno automobilom marke Ford gazio po posejanoj njivi. Ja niti imam takav automobil, niti uopšte vozim automobil, niti imam njive ili bilo kakvog posla u tom delu atara gde sam navodno gazio njive, niti bih to ikad uradio... Odem ja na sud, sudinica mi pročita optužnicu i pita šta ja kažem na to. Ja kažem ništa od toga nije istina. Ona mi kaže kako nije istina kad me je poljočuvar uhvatio na delu. Ja opet kažem da nije istina i da poljočuvara nisam ni sreo te godine. Ona mi opet je si li siguran? Jesam! A šta kažeš na to što te je poljočuvar slikao i vadi iz fascikle fotografiju i smeška se onako kurvanjski kao sad si dolijao... Kažem da na fotografiji nisam ja već neko drugi, čak ni ne liči na mene, ovaj ima i kosu a ja sam ćelav, vraćam joj fotografiju uz ovoga puta moj kurvanjski osmeh... Ona uzme fotografiju, gleda fotografiju, gleda mene i konstatuje da to nisam ja. Posle sam dobio i zvaničnu presudu da se postupak odbacuje... To mi je prvi i jedini put da sam imao posla sa zakonom. :haha:

Da li neko zna gde mogu da se kupe ovakvi "testerasti" flahovi, sa jedne strane ravan, sa druge testerast?

20170926_111952.jpg

Radila i odjednom stoje 0,nece da meri.Moze neka pomoc.

I sta radi sa peci ? Imamo kraljicu visoku 4 sprata . Grijala 5 generacija . Pra-pradeda ili cukundeda valjda dao 2 bika za nju .Zelio bih isto da ju sredim .

Moja je pprezidana pre nekoliko god i treba samo da se hugne popune i da se proveri unutra dali je prljava mada mislim da nije mogla da se zaprlja za nekoliko god...Sruši se stara i prezida se ponovo od temelja,spoljnji kaljevi ostaju ako su dobri a unutra se menja što je potrebno i onda greje ko luda a malo troši ogreva.

Grunt pa ko je prezidao, zar taj ne može da je prefugnuje? I ja sam sa tim problemom, ali moja je na fazon paorske peći, spolja loženje a ložište veliko. Dogovorio sa majstor Ljubomirom iz Nadalja, nadam se da će biti dobro. Koliko si platio da je ponovo prezidaju?

Ja sam moju sam prezidao pre nkoliko nedelja. Vazno je zemlja i ostalo ide samo. Kadaje majstor zidao pre 20 i kusur godina ciscena je svega 3 puta ali mi je ona sluzila ko krematorijum sve se lozilo u njoj. majstori traze od 180 do 220 evra da prezidaju a tvoje je nabavka zelje i samotne opeke+ biber crep.

Fugujes sa istom zemljom kojom si i zidao samo se ubacuje, pomesa sa farbom za beton slicne boje kao sto su kaljevi. Mada fugnovane staro zidane peci nije preporucljiva jer ce ponovo da dimi na fugnama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh