Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morate imati dokaz o osnovu sticanja i kao starosedeoc.Ako niste kupili od fizičkog lica,onda ste ga dobili od države.Zemlja je data na korišćenje,a ne u vlastništvo.Pod uslovom da ga posle određenog perioda otkupite.

Ne znam vala, ali za sve ostale parcele pise da su u vlasnistvu i vode se na mog dedu. Znaci nema govora samo o koriscenju. Nije kupovano vec je zauzimano kad se ovaj kraj oslobadjao od turaka. Pricao deda da su njemu njegovi stari pricali da su medju prvima naselili taj kraj i da su zemlju uzimali bukvalno koliko su mogli i ko je bio jaci taj je imao vise zemlje. Znaci nisu od nikog kupili ili dobili nego je bio obicaj takav da se zauzima zemlja. Kako je to posle uslo u knjige ja pojma nemam.

Galicije blago se tebi onda ako je samo migalec riknuo.Kada sam overio auto crkao mi plivajući zamajac.Overeno za sve novce.

Ништа, ондак морам да се поправим, да му развалим следећи пут задњи трап комплетно, са све пливајућим замајцем, а нек иде живот и аутоматски мењач:haha:...

Kupio sam novu mazalicu (dekalamit) i to Fadip-ovu. Rucno je napunio tovatnom mascu, i naravno da unutra uvek ostane malo vazduha. Cim krenem da podmazujem, vrlo brzo naidje vazdusni cep i moram da je otvaram i zezam se sa njom. Tom prilikom mast iscuri pa sve od pocetka. Ima na vrhu mala sisica za ispustanje vazduha, ali kada nju stisnem, iz nje curi isto tovatna mast. Ima li neko resenje ili jedino da kupim patrone?

Resenje postoji. Kada se puni, polako se povlaci ona rucka sa oprugom sa zadnje strane. Znaci puni se postepeno iz sto vise puta. Kada se napuni, zavrne se glava samo malo da uhvati navoj i onda se rucka sa zadnje strane ugura unutra do kraja. Sav vazduh ce kroz navoj izaci. Ovako je po meni puno bolje nego na sisicu.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Hvala na odgovoru. Ima logike i nije mi tesko da to probam. Znaci, po logici, ako stavim patron, izgurace do kraja svu mast bez da je otvaram..
Jedino je problem da, kada napunim recimo prvih par centimetara, da li ce mast da krene nizbrdo sa spricem, ili ce da "probusi" mast i da povuce vazduh. Ajd probacu bas.

Da, spric povlaci mast dole.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh