Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa uspomoc neke (moje zene) sam i stigao ovde.. Sam nema sanse.. :haha: Ne prodajem se ja tako lako.. :osmeh:

Ej druže šta mi pričaš, dobro poznajem situaciju oko Poćžarevca... Svi beže Austrija, Švajcarska, Nemačka...

Pa kod mene nije bilo bas bezanje (ja nisam imao potrebe za tim) ali jednostavno zena mi je ovde...

Vi ste radili bas dosta zemlje, a koliko sam ispratio u zadnjih nekoliko godina ste i dosta masina kupili. Posto sada vise vremena stoje, valjda si obezbedio zalihe Vilede da se lakse brise prasina sa njih:haha:

Vidis odlucis da se javis nekim starim poznanicima.. (prijateljima) Mislis da je to dobra ideja ali... :sta: Zao mi je sto sam vam oduzimao dragoceno vreme... Ziveli vi meni.. :ppozdrav:

Koliko ono bese 2kombajna, 5-6traktora, 50-100ha zemlje, sve bajno i sjajno bar ovde se tako pisalo, mislim ti si pisao i na kraju moralo da se emigrira:sta:
Ne vodim tudju brigu niti me interesuje, al ovo nije normalno, ako si ti morao da odes sta da kazu ovi bez kuceta i maceta!!!!

Napadaju me svi bezveze koji neznaju situaciju.. Ali sa mojim ukucanima nije moglo drugacije na kraju.. Moj otac je drzao neke njegove ideje i zahtevao da sve bude po njegovom sto je meni jedne godine bilo preko glave i na kraju sam morao da uradim to sto jesam... Bas tako bez kuceta i maceta.. Sad oni rade samo nasu zemlju bez zkupa.. A masine su tu stoje.. Pola moje pola njihove.. Ali su kod mene kuci naravno sve.. Eto koga je bas konkretna situacija zanimala.. I izvinjavam se ako ima neka greska u pisanju kucam brzo pa sam mozda pogresio.. :ppozdrav:

Napadaju me svi bezveze koji neznaju situaciju.. Ali sa mojim ukucanima nije moglo drugacije na kraju.. Moj otac je drzao neke njegove ideje i zahtevao da sve bude po njegovom sto je meni jedne godine bilo preko glave i na kraju sam morao da uradim to sto jesam... Bas tako bez kuceta i maceta.. Sad oni rade samo nasu zemlju bez zkupa.. A masine su tu stoje.. Pola moje pola njihove.. Ali su kod mene kuci naravno sve.. Eto koga je bas konkretna situacija zanimala.. I izvinjavam se ako ima neka greska u pisanju kucam brzo pa sam mozda pogresio.. :ppozdrav:

Svako ima svoju sudbinu.Od dobrog niko ne beži ako ne mora.Dobro se ti nama vratio na forum:ppozdrav:

Kao sto znate kod mnogih se to desilo da dodje do nesloge.. I jbg.. Sve krene nizbrdo i onda sve stigne do kraja.. No necemo o tome davno bese ima vec nekolko godina.. Meni je bitno da sam ja ziv,zdrav i srecan pa makar i na kraj sveta... A koliko sam dobrodosao dole govori to od kad nisam bio... Zapitaj te se koga kriviti onda.. :sta:

- - - - - - - - - -

Ne brini te u slicnom sam poslu.. To jest mehanika je upitanju...

Ja te u potpunosti razumem đžabe i avioni i kamioni i sve kad nema dogovora...Meni je najbitniji svoj mir i da mi niko ne drobi i da radim nešto pod moranjem,pa makar imao koru leba danas biću sto puta srečniji nego da me njaka neko svaki dan.Samo ti gledaj svoju porodicu sa matorcima koliko možeš i moraš. Jednom dva puta godišnje se vidite i sve super.

Ja te u potpunosti razumem đžabe i avioni i kamioni i sve kad nema dogovora...Meni je najbitniji svoj mir i da mi niko ne drobi i da radim nešto pod moranjem,pa makar imao koru leba danas biću sto puta srečniji nego da me njaka neko svaki dan.Samo ti gledaj svoju porodicu sa matorcima koliko možeš i moraš. Jednom dva puta godišnje se vidite i sve super.

E bas tako druze i meni je to najvaznije moja porodica,sloga i sloboda.. A matorci nikad zadovoljni... :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh