Tomix
Član
Ciro ima li preko za tebe "neka" to je najbitnije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ste ga napali, nije vam duzan. Ima pravo da ide covjek gdje hoce.
Napadaju me svi bezveze koji neznaju situaciju.. Ali sa mojim ukucanima nije moglo drugacije na kraju.. Moj otac je drzao neke njegove ideje i zahtevao da sve bude po njegovom sto je meni jedne godine bilo preko glave i na kraju sam morao da uradim to sto jesam... Bas tako bez kuceta i maceta.. Sad oni rade samo nasu zemlju bez zkupa.. A masine su tu stoje.. Pola moje pola njihove.. Ali su kod mene kuci naravno sve.. Eto koga je bas konkretna situacija zanimala.. I izvinjavam se ako ima neka greska u pisanju kucam brzo pa sam mozda pogresio..
Ja te u potpunosti razumem đžabe i avioni i kamioni i sve kad nema dogovora...Meni je najbitniji svoj mir i da mi niko ne drobi i da radim nešto pod moranjem,pa makar imao koru leba danas biću sto puta srečniji nego da me njaka neko svaki dan.Samo ti gledaj svoju porodicu sa matorcima koliko možeš i moraš. Jednom dva puta godišnje se vidite i sve super.