Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako sam i mislio,bez svadje naravno. Zbog toga sam i pitao koliko da odstupim od medje da bih izbegao bilo kakve probleme jer ne zelim da se svadjam,a jos manje zelim komsiju koji ce posle da trazi svaki moguci nacin da mi napakosti. A to da gleda u moje dvoriste,gleda brate. Na toj ploci sam postavljao bazen(bukvalno kroz prozor moze rukom da mi brcka u bazen :osmeh:,a i zena se sunca tu. Sta je tu sa narusavanjem moje privatnosti?:osmeh:

Dobrodol je u pravu. U zakonu bar kod nas piše a mislim da je preuzet od bivše države pa je i kod vas isti, da se "postojeće stanje ne može mijenjati na štetu drugoga"

Poslednja izmena:
Ja imam dva manja prozora (50×50) prema komšiji, i može samo da mi pljune pod prozor, ali zato mogu da se slikam za krivolovačke novine jer ima nekakvu nadstrešnicu (šupu) naslonjenju na moju štalu, lepo čovek koristi moj zid i moje grede i moj crep je podigao da bi podvukao krovne ploče i ne mogu mu ništa jer je moj pokojni otac ovo usmeno dozvolio,nikakav pismeni pristanak i sl., a ja kada sam nasledio kuću pre skoro 20 godina ništa nisam preduzeo niti sam se "bunio" zbog tog "stanja"...

Poslednja izmena:
Gledam ove slike što je okačio Kimi i navrnu sećanja kad sam kao mlad bio na oporavku u banji,a pored mene moja koleginica sa fakulteta,eh...Jedino tad nije bio vrabac Gočko ali sam zato ja cvrkutao za celo jato.A sad,kukavica sinja.

Ljudi moji ...jest men Pink program posto antipatican....jesam poceo starit il sta al on se stvarno nemoze gledat..Da im nije onih takmicenja sto posto bi propali sto se tice gledanosti..Mi ga vise uopste ne gledamo...

Pink godinama kod mene u kući se ne gleda, u stvari retko koji domaći kanal, uglavnom je to N Geografija,Discovery , i takvi kanali, naši kanali su dno dna. Pogotovo Happy.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh