Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ciro druze dobro ti nama dosao na forum pa makar i da nam se samo javis.
Gledaj sebe i da uredis svoj zivot po svojoj meri a na ostalo ne obracaj paznju.
Da si ti nama ziv i zdrav sa svojom porodicom ma gde bio.....:ppozdrav:

Uf sa uvozom bilo cega lose stojim.. A posebno poljo masina.. :haha: Neznam ne vidim sebe u tome barem ne trenutno. Mislim da je to kasno sad pocinjati ima ih i previse..
A sto se tice tih masina naravno da bi bile izglancane a i cena bi bila takva.. Salim se malo..

Nadam se da cu biti u prilici sada cesce da svracam na forum..

Hvala vam na lepim zeljama i ja vama zelim sve najbolje.. I ne zameram ja,kao sto nikad i nisam.. :ppozdrav:

Kad bih ja našao neku preko pa da malo odbegnem,a ova 4,2 ha da ostavim sinovima i ženi pa nek izdaju u arendu i žive lepo,a ja bih se potucao po belom svetu.

Pa gde si Ćiro do sada, pa mogao si koju reč na napišeš i ranije...... Dobro pa nisi zaboravio lozinku da se uloguješ na forum :haha:

Nego u "lokaciju" dopiši i sadašnje mesto........:ppozdrav: Kako ti je "tamo", jel ti nedostaje rodna gruda, kako izlaziš na kraj sa nostalgijom ako te uhvati nekad.........:sta::ppozdrav:

Iskreno lozinku jedva ubode.. Ali iz trece sam pogodio. :haha: Da bre sad bi trebao sve ponovo i da se prestavim i u temi sta vozite i sve.. :haha: Nostalgija... Pa naravno da se okrecem za ovim masinama ovde sta voze po mom kraju i cudim se.. Posto sam i ovde na selu pa su mi njive i traktori ko dobar dan isto ko dole.. Samo (malo) bolje masine.. Imam ovde malu garazu pored kuce i tu se kad imam vremena privatno bavim mehanikom za svoje potrebe a i nesto malo vise.. :osmeh: Tako da mi mehanike ne fali..

Javljacu vam se cesce sada na forumu.. :ppozdrav:

Ciro ti treba dobijes titulu pocasni clan jer te bas puno ljudi voli ovde na forumu,a posto si promenio zanimanje da ostanes upamcen sa nekim obelezjem.
Pozdrav i od mene i bas mi je drago da se javljas...

Послато са C1905 уз помоћ Тапатока

Ciro veruj da si spominjan i na okupu forumasa u Progaru od 26.1.2017. godine. Nismo mi zaboravili na tebe, a drago mi je sto nisi ni ti nas. Kada budem imao vremena znas gde smo, pa pisi sta i kako je tamo. Uvek smo znatizeljni i volemo takve price. Veliki pozdrav iz Stapara :ppozdrav:

Da li imaju 4x4? razmisljam da zamenim golfa za nekog rumuna...putevi su sve vise haos a golf mi je podosta nizak i zao mi je da ga teram po putu koj vise lici kao talasi mora...

Ciro ti treba dobijes titulu pocasni clan jer te bas puno ljudi voli ovde na forumu,a posto si promenio zanimanje da ostanes upamcen sa nekim obelezjem.
Potpisujem...
Koliko je samo nesebično pomagao, i meni i drugima, što znam i što ne znam, trebalo bi da piše i Prijatelj i Zaslužan!!!
Ja mu komotno mogu kazati, Nikola,Prijatelju i Druže, ŽIVEO TI MENI, ma gde da si, i čime god se bavio...

Ciro veruj da si spominjan i na okupu forumasa u Progaru od 26.1.2017. godine. Nismo mi zaboravili na tebe, a drago mi je sto nisi ni ti nas. Kada budem imao vremena znas gde smo, pa pisi sta i kako je tamo. Uvek smo znatizeljni i volemo takve price. Veliki pozdrav iz Stapara :ppozdrav:

Nebrinite od sad cu cesce da svracam a i da pomazem dalje.. Kao kod mogu i svakom kome mogu.. Uvek nesebicno.. Uff koliko puta za ove godine sa samo ja vas sa foruma pominjao.. I uvek cu.. Na sledeci skup forumasa potrudicu se da dodjem.. :bravo:

- - - - - - - - - -

Potpisujem...
Koliko je samo nesebično pomagao, i meni i drugima, što znam i što ne znam, trebalo bi da piše i Prijatelj i Zaslužan!!!
Ja mu komotno mogu kazati, Nikola,Prijatelju i Druže, ŽIVEO TI MENI, ma gde da si, i čime god se bavio...

Ma nije to nista prijatelju pomocicu idalje ako mogu.. A za moje zasluge mislim da preterujete drustvo,ipak ima ovde mnogo clanova koji su mnogo vise pomagali i mnogo se vise razumeju od mene u mnoge teme.. :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Послато са C1905 уз помоћ Тапатока

Basmi je drago da sam takav utisak ostavio ovde na forumu.. Hvala puno.. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh