MONTOYA
Član
Ćiro kad ćeš početi uvoz polovnih mašina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav druze i od mene. Drzimo te za rec da neces ponovo toliku pauzu da pravisNadam se da cu biti u prilici sada cesce da svracam na forum..
Potpisujem...Ciro ti treba dobijes titulu pocasni clan jer te bas puno ljudi voli ovde na forumu,a posto si promenio zanimanje da ostanes upamcen sa nekim obelezjem.
Pozdrav i od mene i bas mi je drago da se javljas...
Ciro veruj da si spominjan i na okupu forumasa u Progaru od 26.1.2017. godine. Nismo mi zaboravili na tebe, a drago mi je sto nisi ni ti nas. Kada budem imao vremena znas gde smo, pa pisi sta i kako je tamo. Uvek smo znatizeljni i volemo takve price. Veliki pozdrav iz Stapara
Potpisujem...
Koliko je samo nesebično pomagao, i meni i drugima, što znam i što ne znam, trebalo bi da piše i Prijatelj i Zaslužan!!!
Ja mu komotno mogu kazati, Nikola,Prijatelju i Druže, ŽIVEO TI MENI, ma gde da si, i čime god se bavio...
Ciro ti treba dobijes titulu pocasni clan jer te bas puno ljudi voli ovde na forumu,a posto si promenio zanimanje da ostanes upamcen sa nekim obelezjem.
Pozdrav i od mene i bas mi je drago da se javljas...
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока