galicije83
Član
60цм, ако нешто није у међувремену мењано....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa mislio sam da zid drugog sprata bude uvucen za 1 m u odnosu na zid garaze koji jena samoj medji (ako je toizvodljivo sa gradjevinske straneA sta ti znaci uvlacenje drugog sprata.Medja je na zemlji.Nemozes ici sire,al ne moras ni uze,jer je temelj postojeci.Druga je stvar,ako nemas papire za postojeci objekat.Onda komsija moze da ti pravi problema.
Isto stara gradnja kuća je adaptirana ali ima 100 i kusur god,tu mi žive roditelji.Nešto se tu meni ne poklapa ili je geometar zeznuo stvar ili je provokacija u pitanju.Dobrodol jel si ti to proverio u opštini za tih 0,6m?
E komsija nije smeo da postavi prozor ka tebi.To sad moze biti veliki problem,al sam je kriv.Naravno da je sve legalno. Juce su bas bili iz opstine da provere dokumentaciju,posto popisuju nelegalne objekte i kod mene je sve uredno. Mene samo buni to sto je komsijin prozor od predsoblja na tom zidu koji bih mu ''zatvorio'' pa da zbog toga ne pravi probleme.