Rado bih se preselio u Holandiju ali sam mator za to... pojela me vlaga... a stavovi su prilično jasni... Pogledajte dugove klubova... sve su to milioni koje će vaša deca da vraćaju a pokrali patrijote uz pomoć navijača. Navijam da moja deca odu odavde, tamo gde će biti više poštovana od robovlasnika. Ne podržavam pedere ali podržavam da niko ne treba da dobije batine ako drugačije misli i drugačije se ponaša (u okvirima pristojnosti). Demokratija je pravo pojedinca a ne pravo većine.
Zapadne zemlje su taj pederluk povezale sa ljudskim pravima pa naprave vašar i zarade pare... Ali onda dozvole i da neonacisti naprave svoju paradu naravno na civilizovan način (što ovi i rade u većini slučajeva da bi privukli više članova). 'Braća' Rusi su to zabranili ali taj stav brane atomkama jer im se može... da su prava braća mogli bi da nam daju nekoliko pa i da mi napravimo zabranu.
Meni više od pedera smetaju porodilišta koja su klanice, bahati vozači svega i svačega koji jure i noću i danju i ne poštuju pravila, ubice koje šetaju slobodno ili sa nanogicama, lopovi koji troše državne pare na narodnu menicu, tajkuni koji dobijaju garancije od državnih banaka a ne vraćaju kredite, čekanje u redovima u bolnici i nemogućnost lečenja i izlečenja bez para, veze za zaposlenje, najmanje 5 sati čekanja za lični dokument, bolji život za dve godine, iseljavanje i pustošenje sela, rad na crno, konobar koji nas predstavlja u NATO-u, rad u kineskim radnjama za 10 iljada ili za 15 ako se radnica poda, seljaci prskači koji ne poštuju karencu, građani-malograđani kojima luk iz dupeta viri, televizija koja muti pamet ovom predivnom narodu, sistem koji učitelje tera da strepe svake četvrte godine da neće dobiti odeljenje pa se ulizuju roditeljima i deci koja ne umeju pertle da zavežu, nastavnicima koji rade na ugovor i dele dvojke samo da učenici ne smetaju, raznorazni plagijatori svega i svačega, život u čoporu u dvosobnom stanu gde živi nekoliko generacija i gde je sin onaj koji ima unuka, život u čoporu gde deda drži buđelar i tapiju i time ucenjuje, koči i sputava jer je pravi način samo onaj kakav je bio još pre 50 godina, matori momci koji se ne žene jer nemaju uslove, zaposlenje i svoju ledinu, devojke koje ovaj sistem tera da budu prostitutke da bi (pre)živele svoj san ili da budu igrčke matorih tajkuna pedofila, sistem koji omladinu tera da spava preko dana i noću troši poklonjenih 1000 dinara jer zamislite da su svi ti nezaposleni budni po danu i da svi izađu da traže posao a najviše mi smeta što rasipam ove reči ko da ću nekome pomoći kad svi vi to dobro znate i vidite.... tu u naposrednoj blizini... čim koraknete do... letnje kujne... dečje sobe... komšije... parkića... zadruge... supermarketa... doma zdravlja.... ćerke u porodilištu... kineske radnje...
Malo je to što želim ovom narodu. Razmišljam... da svako od nas ima pristojnu zaradu od svog znoja, sigurnu budućnost za sebe i svoje najmilije, letovanje i zimovanje, nov auto na svakih 5 godina, pristojnu starost... boleo bi nas ćošak za tamo neke...