vosi
Član
Treba njima penziju dati,ali pod uslov da imaju bar 15-20 god.radnog staža nakon završetka sa sportom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo!Ja samo ne znam sto toliko glorifikujemo sportiste ? Ne znam ni jednu zemlju da je podigla privredu iz sporta.
Imamo toliko mladih i pametnih djaka koji osvajaju razna priznanja,ali ih nema u medijima,nema za njih novcanih nagrada. Na kraju se hvalimo kako izvozimo "mozgove".
Samo hleba i igara treba izgleda.
I to se slažem da uspešni đaci treba da dobijaju nagrade za svoj uspeh kao i njihovi nastavnici i profesori koji nisu motivisani da stvaraju pametnu decu jer se boje svoje senke da bi mogli da izgube posao ako se nekome zamere (opštinaru ili bogatom roditelju) ili se nekom digne da uradi reorganizaciju... i smanjenje broja zaposlenih...Imamo toliko mladih i pametnih djaka koji osvajaju razna priznanja,ali ih nema u medijima,nema za njih novcanih nagrada. Na kraju se hvalimo kako izvozimo "mozgove".
Ne znam u kojoj temi da napišem.
Kako se rešiti osa-izlaze iz jedne rupe u zemlji.Tu nam je mehanizacija i non stop špartamo.Ima li neko slična iskustva