Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo mi se ne svidja,npr.Djokovic lep,kulturan,obrazovan,naj bolji jeste ali sta ja tu da se radujem zabole me za za njegovo prvo mesto ,svaka mu cast ali mi jr bitno kad je vec u zizi javnosti njegovo ponasanje i tu svaka cast.Naravno da treba da dobijaju penziju.... I naravno da neki tu penziju doniraju u humanitarne svrhe. A kad se nacija veseli i raduje onda su sportisti dobri.... A kad se nacija otrezni od piva onda bi zavideli što je neko uspešan.... Naravno da treba da dobijaju penziju jer predstavljaju državu....
Naravno i da borci treba da dobijaju nadoknadu i neku vrstu penzije ali znate kako je bilo u stara vremena, plen se deli i plen dobijaju pobednici. Kako su borci pobedili u tim prokletim ratovima tako su i dobili plen i tako se i deli....
Potpuno se slazem,eto gde idu nase pare,na gluposti.Da imaju penziju to stoj,svako je naravno treba imatii,ali sa 40 godina,i 160k dinara,ma bezi bre,posle zive 101 godinu,a sta su radili ?,nista,odigrali par utakmica,i to za sebe,za pare,zabole njih za drzavu.Takodje zabole i mene za njih,niti pratim sport,niti me zanima jel smo prvi ili poslednji,ova drzava ne zivi od sporta,niti ce ikad ziveti.Pitanje pravo u centar. Jednokratne nagrade za olimpijce DA, ali astronomske penzije od 40 godine to je malo preterano za ovu siromasnu drzavu.