Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako dodje jedno desetak mladih agronoma u proljeće kod mene da mi pomogne da se popravim sa prinosom (čitaj finansijski) ja ću obezbjediti snajke fraj , kažu da ih ovde ima sedam na jednoga .

Ja došao, nisi mi nijednu pokazao.
Jest istina da nisam radio.

Baća u tom slučaju do izražaja dolazi super start đubrivo.Ne znam da li si slušao moje izlaganje na tu temu kada smo bili na prošlom okupljanju!? :osmeh:

Bio sam ja na prvim okupljanjima forumasa i onda je to imalo smisla. Sad je forum pun botova i to ne vodi ničemu. Nemam moć da bilo koga natetam da nešto uradi , niti to želim, ali seticete se VI mojih reci za koju godinu (i pre).

Hoces da kazes da ovi ljudi koji dolaze na okupljanja nisu na tvom nivou ? Alal ti vera.

Trazis tu da se pise imenom i prezimenom,a meni kazes kako sam "pogresio" da ti je cale radio u drzavnoj firmi,pa posle privatno i zadnja opcija zemlja,da ti je zena radila u privatnoj firmi,da ti keva radi pri opstini i istaknuti je clan jedne stranke koja nije vise na vlasti.
Daj ti svojim licnim primerom doprinos forumu i ne brini.

Aj majke ti NA ne lupaj gluposti, kakav nivo kakve gluposti. Ljudi su ljudi i onda i sad i onda i sad ih ima raznih. Niti mi ruka drhti niti me nešto dotiče mišljenje raznih na forumu. Dao sam predlog i mislim da je ispravan. VI gospodo imate vlast nad ovim forumom i vi odredjujete kako i sta ce biti. Ja sam clan odavno i do sad nikad nisam banovan mada se neki svojsi trude da to urade, ali nedajem im dovoljno povoda. Ja samo smatram da bi se nivo korisnih informacija podigao na visi nivo jer bi iza svake stojao covek, a ne izmišljeni lik. Sad vam je trenutno na forumu 95 % beskorisno pisanje koje nema puno veze sa poljoprivredom, hteli vi to da priznate, ili ne.

Koliko vidim i vecina tvojih postova je beskorisna i nevezana za poljoprivredu.
Nesto si postao crnjak u zadnje vreme,samo lose u svemu vidis,a za banovanje silno gresis ako mislis da ne mozemo da te banujemo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh