Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznat mi je taj osecaj.:osmeh: Dobio sam sina 8 januara,a pozdrav je isti.:ppozdrav:

Nije Bozidar,dobio je ime Djordje po mom pokojnom ocu.:osmeh: Ime mu je unapred dato,a on pozurio da se rodi na Bozic.U svakom slucaju lep osecaj.:ppozdrav:

Nikoga ne možeš naterati na taj postupak.Ni ti nemaš ime i prezime u niku.Sećaš se sigurno kakvi su se sve problemi dešavali po pitanju upisa tačne lokacije a o nick name ne bi ni da pomišljam šta bi se sve izdešavalo a još davnih dana je izglasano da nema više menjanja nick-a upravo zbog velikih problema.

Ja sam spreman prvi da stavim ime i prerzime, adresu i sve sta jepotrebno. Nema potrebe da se bilo ko tera da nesto uradi, naprosto to je uslov da budes clankoji moze da pise na forumu. Duboko verujem da bi ogromna vecina pravih clanova isto to odmah uradila. Forum gubi smisao i polako nestaje. Onaj ko to ne vidi, ili to nece, ili ga ne interesuje. Ne vidim nista lose u tome sto bih na forumu recimo ti Maticu i ja (Kupusinac) normalno diskutovali na civilizovan nacin. Ovako sakrivajuci se iza raznih maski forumasi pisu sta i kako hoce.

Teško da bi odziv bio velik.Kulturni,cenjeni i vredni članovi bi pristali dok ostali ne verujem a nije mali posao promeniti nick hiljadu+ aktivnih članova.

Ovo ću napisati samo jednom. I dalje ne odgovaram na bilo kakva pitanja.

Pošto je Dule non-stop na forumu i sve živo zapaža, ja sam, iz šale, promenio samo jedan samoglasnik u njegovom potpisu.
Začudilo me je što on to nije odmah primetio nego član KAMENI, i to tek nakon skoro deset dana.

Pozvao sam Duleta i izvinio se. Dao sam sebi za pravo nešto što je malo "preko" mojih ovlaštenja, ali, kao što rekoh, to je sve samo iz šale, bez bilo kakve loše namere. Ko me poznaje lično zna da ja tako ne mogu ni da razmišljam.

Ako Dule ne zna za šalu, i ne može da je tako shvati, ja tu ne mogu više ništa ispraviti.

Dakle, Dule nije nikakvo "žrtveno jagnje", koje isteruje neku pravdu, jer je sam napustio uredništvo.

Uz svo poštovanje čika Duletu, mislim da je trebao da prihvati šalu. Ja lično ne vidim ništa loše ako se ubaci malo šale,no svako ima svoje mišljenje.

I ja sam shvatio da je to šala ali Duletu možda trenutno nije do šale.
Slažem se sa Paorom da se članovi u profilu predstave punim imenom i prezimenom sa tačnom adresom.Nismo mi mafijaši pa treba da se krijemo iza nekih slova.

Nije problem,ja bih prvi stavio ime i prezime a i onako me većina starih članova zna po imence
Problem je u novim članovima i podbadačima koji pišu samo u par tema npr. subvencije i sl. koji sigurno neće se predstaviti kako dolikuje

A koja bi bila svrha upisivanja punog imena i prezimena mjesto nika??? Mislim koja je svrha toga,jer možda da bi forum bio etnički čist ili da možda mišljenje članova koji nisu "odeđene " nacinalne pripadnosti bude onda manje cijenjeno.Imali smo mi već na ovom forumu prozivanja po nacinalnoj osnovi i vjerskoj pripadnosti ali ste vii to zaboravili. Ako hoćete ja ću napisati uz ime i prezime i JMBG zaboli me ali previše ste vi sebi dali prava.To je moje mišljenje i imam pravo na njega.

Moglo bi se to srediti ali ne baš lako.Za tačne lokacije smo imali rok od mesec dana i opet je jako mali broj ljudi prepravio i uneo svoju tačnu lokaciju.Ovo oko prepravki nick name verujem da bi išlo još teže.Jedino da napravimo anketu po tom pitanju gde bi se većina prosto izjasnila sa da ili ne pa bi svi jasno videli koliki je procenat članova zaista zainteresovan za tu akciju.

Zasto bi morao nick da se menja, mada sam i ja pre hteo da menjam i da stavim ime i prezime, ali mi admin objasnio da se to vise ne radi. Svako ima na svom profilu mesto za Biografiju, tu moze da se upise, kao sto je uradio @Dusko58, kao @Matic, pa i ja... Etoo..

Boze,ozbiljni ljudi,oko cega vi vodite "ratove".Licite mi na drugare mog sina od 6 godina.

Zaista ne vidim svrhu pisanja imena i prezimena. Smatram da nik ne sme biti uvredljiv i nikakva druga ograničenja ne sme imati (jedino u dužini samog nika). Na kraju krajeva, moj nik nije baš pravi nik nego stvarni nadimak po kome se može zaključiti moje ime. Toliko u ovom javljanju. Mir Božiji, Hristos se rodi!

A koja bi bila svrha upisivanja punog imena i prezimena mjesto nika??? Mislim koja je svrha toga,jer možda da bi forum bio etnički čist ili da možda mišljenje članova koji nisu "odeđene " nacinalne pripadnosti bude onda manje cijenjeno.Imali smo mi već na ovom forumu prozivanja po nacinalnoj osnovi i vjerskoj pripadnosti ali ste vii to zaboravili. Ako hoćete ja ću napisati uz ime i prezime i JMBG zaboli me ali previše ste vi sebi dali prava.To je moje mišljenje i imam pravo na njega.

Ne umesto nicka-u svom profilu.Nick ostaje isti.

Mislim da bi clanovi trebali da malo upisuju o sebi u svojim temama. Nije isto radio pre 5 godina i sada. Neko je prosirio ratarstvo, kao vecina, neko je krenuo sa stocarstvom, neko krenuo sa vocnjacima (kao talianu). O svemu trebamo znati. Barem ja tako mislim. Zato sto nije isto kada mi da savet neko ko radi dosta zemlje ( kao Mindjusar, Nikola Ilic, koji imaju prakticnog iakustva, ili naprimer Dragan 18, koji je strucnjak, i dosta dobro poznaje ratarstvo. Dobro, ja sada vec znam, od koga treba da prihvatam savete. Ali zbog novih clanova. Zato sto mnogo ljudi posecuju forum da bi naucili dobre i korisne stvari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh