Gost 16052020
Član
U intimu, hehe. Znam za tog prvog moderatora, opasan igrač bio. Nego, nisam se trudio da skontam ko mu je obožavalac. No nebitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nepotrebno je javno objaviti ime i prezime. Ako neko želi da zna te informacije ima PP. Ako je neko čovjek on se u ophođenju sa drugima ponaša korektno bez obzira kako se potpisuje. I na ovom forumu ima ljudi koji znaju znanje ali u izražavanju djeluju nadmeno. Sa takvima nevrijedi raspravljati. Dragocjeni su oni koji znaju a možemo razgovarati kao jednaki. Na moje zadovoljstvo takvih je većina.
Srecan rodjendan DjordjuPoznat mi je taj osecaj. Dobio sam sina 8 januara,a pozdrav je isti.
Ja sam kupio istu na nailonu u NS, kad se pokvarila magnet sam izvadio, nenormalno je jak. Koristim ga kad varim nesto sitnije da pridrzi materijal. Sad procitah tvoju poruku, za ovo sto tebi treba imam magnetne vinkle, one su nezamenjive kod takvog posla.
Kupio sam u Angus doo tel\ 063-8919918, nazovi, mozda salju i brzom postom.Ako znas gde se mogu kupiti te vinkle, zamolio bih za neki kontakt od prodavca. Ne treba mi neka velika duzina, par cm verujem da bi bilo dovoljno