Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U intimu, hehe. Znam za tog prvog moderatora, opasan igrač bio. Nego, nisam se trudio da skontam ko mu je obožavalac. No nebitno.

Ma sta da ti kazem,voleo ga kao da ga on napravio :haha: mozda i jeste posto su po karakteru isti! E sad ne smem ni da hocu da otkrijem identitet tog clana naljutice se nije bas umesno da mu menjam bioloskog oca :haha:

Nepotrebno je javno objaviti ime i prezime. Ako neko želi da zna te informacije ima PP. Ako je neko čovjek on se u ophođenju sa drugima ponaša korektno bez obzira kako se potpisuje. I na ovom forumu ima ljudi koji znaju znanje ali u izražavanju djeluju nadmeno. Sa takvima nevrijedi raspravljati. Dragocjeni su oni koji znaju a možemo razgovarati kao jednaki. Na moje zadovoljstvo takvih je većina.

E kolega svaka ti je na mestu što si napisao. :ppozdrav:

Neko od kolega stočara je tražio reduktor za izđubravanje, poruku sam izbrisao a nemogu da se setim ko je. Nek se javi na pp,našao sam reduktor i slikao sam ga, pa da mu pošaljem slike.

Drugari, da li neko zna gde se prodaju ovakve svetlosne baterije? Ona nema klasicnu bateriju, nego magnet prolazi kroz kalem i tu se stvara struja za sijalicu.

Meni treba zbog tog jakog magneta, skupo mi je da kupim neki neodijumski

Ne montiram :haha:, treba mi da pridrzava gvozdenu kapiju u odredjenom polozaju, probao razne manje magnete i nije vredelo, ali bi jedan ovakav resio stvar

Ja sam kupio istu na nailonu u NS, kad se pokvarila magnet sam izvadio, nenormalno je jak. Koristim ga kad varim nesto sitnije da pridrzi materijal. Sad procitah tvoju poruku, za ovo sto tebi treba imam magnetne vinkle, one su nezamenjive kod takvog posla.

U mome selu su 2. Decembra prošle godine montirali nove strujomere, digitalne, i to na ulici na banderama, tako da magnet kao sredstvo za "korekciju" merenja, otpada...
I sada mogu da popišem stanje svakog prvog u Mesecu, i svoje, i komšijama (bez njihovog znanja i dopuštenja)....

Ja sam kupio istu na nailonu u NS, kad se pokvarila magnet sam izvadio, nenormalno je jak. Koristim ga kad varim nesto sitnije da pridrzi materijal. Sad procitah tvoju poruku, za ovo sto tebi treba imam magnetne vinkle, one su nezamenjive kod takvog posla.

Ako znas gde se mogu kupiti te vinkle, zamolio bih za neki kontakt od prodavca. Ne treba mi neka velika duzina, par cm verujem da bi bilo dovoljno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh