Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa kesurdačom onolikom elixir djubreta 5 hektara se nađubri :haha:

Ma samo banuj NA, nema nikakvih problema. Svakom po zasluzi.
Moja poljoprivredna istorija i moje porodice sigurno nije novokomponovana i tome svjedoče čvrsti i neoborivi dokazi. Svako ko hoće može slobodno da dodje da mu pokažem.

Ali nije kakvom je predstavljas da zivite samo od zemlje,mozda sad sticajem okolnosti da ne kazem silom prilika,ali samo u toj kuci ti nemas radnu knjizicu,a nemas ni strucnu spremu poljoprivrednu. :ppozdrav:

Svi smo u državnim jaslama, a poljoprivredom se bavimo onako. Sreća NA ti ćeš imati temeljno teoretsko znanje iz poljoprivrede pa ćeš moći da primenis :ppozdrav:

@paorpaor, prvi nemas ni naznake neke u niku za ime ili prezime, niti neku sliku sebe, svog traktora, a govoris da se treba menjati nik u ime i prezime, prvo ti uradi pa onda reci da drugi ako hoce urade, ili ceo forum da uradi, pocni prvo do sebe.

Sasa nije njemu mnogo stalo ko je ko ovde,pokušava da sazna ime i prezime članu PUTIN.Onaj mu je noćna mora.

E bas to, samo zbog njega :osmeh:. Nek on ne brine, njegov indetitet je poznat. Pozdravljam ga ovim putem :cao:
NA pogresio si, ja sam u mendjuvemenu zavrsio akreditovani privatni fakultet. Kupili mi mama i tata diplomu, sta ces kad eto imaju stranacke veze pa da se nadje jedna dve :ppozdrav: Dodji na cast ad budes dolazio sa Panonstibom.

Nepotrebno je javno objaviti ime i prezime. Ako neko želi da zna te informacije ima PP. Ako je neko čovjek on se u ophođenju sa drugima ponaša korektno bez obzira kako se potpisuje. I na ovom forumu ima ljudi koji znaju znanje ali u izražavanju djeluju nadmeno. Sa takvima nevrijedi raspravljati. Dragocjeni su oni koji znaju a možemo razgovarati kao jednaki. Na moje zadovoljstvo takvih je većina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh