Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne slazem se. Zasto o svemu teba da znamo? Onaj ko hoce da se zna napisace sve detalje a onaj ko nece - nece napisati i kraj price. Ipak je ovo internet a tu ne treba pisati bas sve podatke. Moje misljenje.

Svaki član koji hoće može u svom profilu na predviđenom mestu predstaviti i opisati sebe.Ipak je profil privatna stvar i ja tu ne bi ni na čemu insistirao jedino na tačnoj lokaciji jer je korisna stvar zbog mnogo faktora koji u životu znače.

Kod mog komšije se srušio krov šupe , imao je veliku štetu : sušara za kukuruz , cisterna za osoku sjebana , traktori ... Metalni binederi i limeni krov , kod mene na svu sreću nije popustilo (još) a drveni binderi i limeni krov . Kad pogledam kolko je snijega gore više me čudi kako se kod mene nije srušilo nego kako kod njega jeste . Nisam ništa preduzimao , ni zbog Božića , a i neznak kako . Da se penjem gorem nesmijem .

Gledajte na to ovako. Ni jedan ni drugi nemate temu o predstavljanju. Ja sam tu vec 5 godina. Pa znam clanove. Ali do skoro nisam znao. I sta kada dodje novi clan? Pocne naprimer od skoro do prati forum. Kako taj clan da zna ko je Matic, ko je Jjova?

Mislim da na pčelarskom forumu nema" nikova " nego imenom i prezimenom a vidim da su i slike postavili ko na fejsbuku.
Pa ako se na fejsbuku predstavljate imenom i prezimenom ne vidim razlog zašto ne bi i ovde.Ja bih rado prihvatio da uz špicnamet po kojem nas poznaju u selu (Talianu) dodam ime i prezime.Mada se sve više pitam da li mi špicnamet ipristaje jer ima više familija Talianu u selu pa me često krste sa nacionalnom pripadnošću.(CG)

Momo, cisti taj sneg sa krova sto pre. Ne cekaj da se desi problem. Manjevicu, zasto bi neko morao da zna ko sam ja? Ili bilo ko drugi? Koliko je puta neko dosao u neku temu i pitao nesto a uputili ga da potrazi unazad. E sad zamisli da treba da trazi u imt temi koja ima 1000+ strana. To je veci problem, naci nesto, nego kako se ko zove.

Kod mog komšije se srušio krov šupe , imao je veliku štetu : sušara za kukuruz , cisterna za osoku sjebana , traktori ... Metalni binederi i limeni krov , kod mene na svu sreću nije popustilo (još) a drveni binderi i limeni krov . Kad pogledam kolko je snijega gore više me čudi kako se kod mene nije srušilo nego kako kod njega jeste . Nisam ništa preduzimao , ni zbog Božića , a i neznak kako . Da se penjem gorem nesmijem .
Mora da je strucnjak vario,pa popustilo.:osmeh:

Moguće je da je slabo vareno. Ovaj izum je odličan možda pkušam da napravim sutra ako se ne sjuri sam . Nego tješim se ako danas nije popustio možda i neće jer danas nije ništa padalo a nije ni najavljeno više ?

Ne dolazi u obzir da se umjesto "nicka" stavlja ime i prezime .
Momo treba i svastikina slika u avatar,da se bolje upozna kompletna familija,a moze i babin zubni karton ko ima. :osmeh:

- - - - - - - - - -

A sto se tice nikova ili imena svejedno je,postuje Manjevica,Momu Sarica,Frkane,Pantica i mnoge druge koji dodju na okupljanje,pa upoznaju ljude. Konkretno je Paorpaoru NS pod nosom i mogao je doci na neko okupljanje,do Adasevaca nema ni 50km kad bude prezentacija,ko hoce moze i uzivo da upozna ljude,ko hoce nek se krije iza nika.
Sam nik je najbolja prezentacija nekog coveka,njegove poruke,slike i slicne stvari da govore o njemu,a kad vidite da neki nik pise u 2 teme i jos nista pametno ne napise u toj temi pa vi ga lako preskocite,nemojte ulaziti u raspravu sa takvim i pridavati mu na vaznosti.

Npr Dukej svi ga znaju i u selu po nadimku,kao sto verujem da je Kirajima to neki seoski nadimak i da ih slabo ko zove po prezimenu,a bilo bi i po nacionalnoj osnovi prozivki.

Derane sramota da jos nisi kupio deranu konja,kobilu ce sam naci. :osmeh:

Momo oce ta kuvati kafu ako dodjemo mi nezenje da ocistimo sneg ?

Ako dodje jedno desetak mladih agronoma u proljeće kod mene da mi pomogne da se popravim sa prinosom (čitaj finansijski) ja ću obezbjediti snajke fraj , kažu da ih ovde ima sedam na jednoga .

Ako dodje jedno desetak mladih agronoma u proljeće kod mene da mi pomogne da se popravim sa prinosom (čitaj finansijski) ja ću obezbjediti snajke fraj , kažu da ih ovde ima sedam na jednoga .
Ih,to je stari podatak.Cujem da je sad 11:1.7:1 je bilo jos kad sam bio u vojsci 90-te.NA raj na zemlji.Tamo se i magarac ozeni.:haha:

Ako je takva kao sa slike ima bunar da iskopamo i rucno okrecemo pumpu da zalivamo i ima da rodi,mozes odma pisati Dragana i mene. :osmeh:
Maticu cekam da mlada zavrsi fakultet,a dok to ne bude valja se snaci.

Sale sta je to za tebe jos jedna usta 'raniti,kladim se da manje jede od jahaca. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh