Gost 16052020
Član
Ne slazem se. Zasto o svemu teba da znamo? Onaj ko hoce da se zna napisace sve detalje a onaj ko nece - nece napisati i kraj price. Ipak je ovo internet a tu ne treba pisati bas sve podatke. Moje misljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da je strucnjak vario,pa popustilo.Kod mog komšije se srušio krov šupe , imao je veliku štetu : sušara za kukuruz , cisterna za osoku sjebana , traktori ... Metalni binederi i limeni krov , kod mene na svu sreću nije popustilo (još) a drveni binderi i limeni krov . Kad pogledam kolko je snijega gore više me čudi kako se kod mene nije srušilo nego kako kod njega jeste . Nisam ništa preduzimao , ni zbog Božića , a i neznak kako . Da se penjem gorem nesmijem .
Momo treba i svastikina slika u avatar,da se bolje upozna kompletna familija,a moze i babin zubni karton ko ima.Ne dolazi u obzir da se umjesto "nicka" stavlja ime i prezime .
Neces ti jos dugo cistiti po tudjim kucama.Ozenicemo mi tebe.Pa zasto tebi da bude bolje.Derane sramota da jos nisi kupio deranu konja,kobilu ce sam naci.
Momo oce ta kuvati kafu ako dodjemo mi nezenje da ocistimo sneg ?
Ih,to je stari podatak.Cujem da je sad 11:1.7:1 je bilo jos kad sam bio u vojsci 90-te.NA raj na zemlji.Tamo se i magarac ozeni.Ako dodje jedno desetak mladih agronoma u proljeće kod mene da mi pomogne da se popravim sa prinosom (čitaj finansijski) ja ću obezbjediti snajke fraj , kažu da ih ovde ima sedam na jednoga .