A ja hteo da ga zovem da pregleda mašine i da radimo jednog FIAT-AGRI ceo remont, posle ove tvoje izjave sad se dvoumim.Nema,on drzi samo teoriju,sa praksom slabije stoji.CIST TEORETICAR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja hteo da ga zovem da pregleda mašine i da radimo jednog FIAT-AGRI ceo remont, posle ove tvoje izjave sad se dvoumim.Nema,on drzi samo teoriju,sa praksom slabije stoji.CIST TEORETICAR.
Ti celu naciju osudjujes da su bili nacisti?Svasta se ovde moze procitati... Neznam samo koju su to tako lepu viziju imali Nacisti??????
Ti celu naciju osudjujes da su bili nacisti?
Nemoj pisati svasta.
To se kod nas u selu vidi na 1000 primera.Ako ćemo iskreno oni su imali viziju i strategiju razvoja poljoprivrede,da ih nije bilo još bismo se davili u močvarama kao naši dedovi.
Imali su ideju razvoja dvesto godina unapred a ne kao ovi danas.
Ne mogu oni to da shvate,kakav je ovde nacin zivota.Vidi se da nisi iz multietničke zajednice,jel treba da izadjem naulicu i da roknem komsiju Nemca,Hrvati ili Mađara?Samo smo mi pravoslavci najbolji?
Vidi se da nisi iz multietničke zajednice,jel treba da izadjem naulicu i da roknem komsiju Nemca,Hrvati ili Mađara?Samo smo mi pravoslavci najbolji?
Ja sam xxx puta pisao,da on teoriju zna,ali u praksi je 0,kao i sto je covek 0.Za dobrobit ovog foruma , pogotovo ljudi iz bliže okoline , nemojte se dvoumiti , nego kasnije objavite jel uradio posao kako treba ili je teoretičar.