A zašto bi?Prešao sam preko svega u većini slučajeva dok u vezi ostatka neću nikada popustiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaže prijatelj od mog pokojnog oca,inače veliki Srbin-Vijvođanin , dao bi svetri komšije(bosance) za jednog bivšeg(švabu)kao i bosanci kod nas
moja baba nikad nije razlikovala ličane,kordunase ili druge,sve su joj bili bosanci
Nedelim njegovo mišljenje,samo sam ga citiraomindjušar,netreba preterivati dobri su i oni i ovi
Okani se filozofije jer ti ne ide.Kao prvo nismo mi njih napali i u njihovu Nemacku dosli da ih ubijamo ko sto su oni to uradili kod nas i to dva puta.Za to su nam duzni dok postoje a oba puta su se izvukli pa su evo i treci put bili na celu barapske koalicije i bombardovali nas.Pametnom je dosta i zna da se od dokazanih starih neprijatelja ne prave novi prijatelji.Vidi se da nisi iz multietničke zajednice,jel treba da izadjem naulicu i da roknem komsiju Nemca,Hrvati ili Mađara?Samo smo mi pravoslavci najbolji?
Otisao sam da radim a ne da ih ubijam ili da im osvajam zemlju.Svajcarci ako nisi znao su neutralni a koliko" vole" Nemce i kakav im je stav prema njihovom ekspanzionizmu ne vredi da ti objasnjavam jer ti derane ne znas ni gde si supalj.Nemacka nikad svoj napredak i tehnicku superiornost nije utrosila na dobrobit covecanstva .Koliko su odlicni u tehnici i nauci toliko su degenerici za ostale stvari u zivotu.Zlocine koje su pocinili nece ih oprati za vjeki vjekova i da ima i malo pameti i doslednosti u nas koji smo postradali placali bi nam i okajavali dok ima sveta pa na opet otplatili ne bi mogli niti im se to sme zaboraviti sta su bili i sta su uradili.Da si ikad video jedan Ausvic ili Dahau drugacije bi o njima pricao.Zaboravio si sta su ovde sve uradili i kakva su nedela pocinili a nas narod zbog kratke pameti stalno iste greske ponavlja.Probaj tako sta promotivno o nacistima reci u Svajcarskoj pa bi video kako bi prosao.Nemci koji zive u Svajcarskoj nikad nisu bili za naciste i Svajcarsku vole vise od Nemacke.A šta si ti radio u "neprijateljskoj" Švici,i tamo ima Nemaca
Otisao sam da radim a ne da ih ubijam ili da im osvajam zemlju.Svajcarci ako nisi znao su neutralni a koliko" vole" Nemce i kakav im je stav prema njihovom ekspanzionizmu ne vredi da ti objasnjavam jer ti derane ne znas ni gde si supalj.Nemacka nikad svoj napredak i tehnicku superiornost nije utrosila na dobrobit covecanstva .Koliko su odlicni u tehnici i nauci toliko su degenerici za ostale stvari u zivotu.Zlocine koje su pocinili nece ih oprati za vjeki vjekova i da ima i malo pameti i doslednosti u nas koji smo postradali placali bi nam i okajavali dok ima sveta pa na opet otplatili ne bi mogli niti im se to sme zaboraviti sta su bili i sta su uradili.Da si ikad video jedan Ausvic ili Dahau drugacije bi o njima pricao.Zaboravio si sta su ovde sve uradili i kakva su nedela pocinili a nas narod zbog kratke pameti stalno iste greske ponavlja.Probaj tako sta promotivno o nacistima reci u Svajcarskoj pa bi video kako bi prosao.Nemci koji zive u Svajcarskoj nikad nisu bili za naciste i Svajcarsku vole vise od Nemacke.