mindjušar
Član
Mi kad idemo u Budimpeštu,idemo ovde http://www.pannapanzio.hu/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uvek zakazivao,govore i engleski i nemačkiHvala. Ima li potrebe za zakazivanjem? Gledam malo sajt,da je na engleskom,bilo bi vrhunsko,al sam se snasao da vidim najbitnije.
Često sam na putu a to nisam nikad video?Siguran si da si dobro video?Koliko puta sam sreo na auto putu auto a niko za volanom, kad se mimoilazim a ono dete od 10-ak godina jedva da se primecuje. vecinom turci prave problem sa brzim i opasnim voznjama ili zaspe za volanom. kako da je ljudski faktor je uvek kriv i tu nema dileme. brzina voznje se mora prilagoditi uslovima puta i saobracaja i mogucnostima vozila prvenstveno. ja siguurno nemogu da verujem vozilu koje je 25 god staro i ide ovakvim losim putevima pa prema tome polako. kojima se zuri mogu i vise godina stici pre ali tamo gde svi idemo jednog dana. niko nece samo priznati koliko je neukih i pijanih za volanom cak i drogiranih. koliko ludovanja i dokazivanja pogotovu nocu ima od mladjih vozaca. svaki dan strahujem za svoj zivot od pojedinaca kako voze i sta voze.