Chat 17

Aj da vidimo koliko stvarno kostaju dizel benzin a koliko su akcize porezi itd, koje su cene goriva u okruzenju zasto je je nase gorivo najlosijeg kvaliteta sa najvecom cenom a sad smo spremni da platimo i ko zna koliko vise samo da ga ima mi smo isprani mozgovi nista vise. Struja isto na mojih 8 hiljada potrosene struje preko 2000 din su neki dodatni troskovi tv preplata a placam kablovsku a na tv gledas vucka kako glumi don korleonea na vladi i pink i informer, pa onda trosak garantovani sbadbevac i prenos struje a sama struja je slabog napona i nestaje po 50 puta na dan. A na sve to ide borba da EPS prezivi raspada se drama u pm sta ce nam dramski program imamo mi vlast koja drami.

Odavno sam napisao da naša sadašnja vlast ekonomski opstaje na guljenju naroda. Drugačije ne umeju i ne znaju...
Kad narod bira khh i khh nije žrtva nego saučesnik, tako me poštedi naroda i narod zna, sve što nam se događa je više nego zasluženo i mogu da kažem i da je malo. Kako je rekao jedan pametni čova - Istorija se ponavlja, prvi put sam zaboravio a drugi put kao farsa i normalno više košta.

Jeb.. amerika uvodi carine drugim drzavama ?,ne razumem bas zasto dozvoljavamo da jeb.. amerikanac se mesa koji je na drugom kontinentu u nase poslove.Treba tu gamad potamaniti nuklearnim bombama nek se nosi u tri lepe p.. materine.Amerika ovo amerika ono ,sta mene bole kur... za ameriku nek se drze njixovog kontinenta i tamo medjusobno nek vode ratove ako hoce i carine nek uvode do mile volje.

A sto je smesno ?.Znaci amer kad jeb... sa druge strane sveta i postavlja uslove je vec normalno za mnoge izgleda,sto bi rekli guzite se dobrovoljno.Dobro nam jos i ide sa takvim razmisljanjem.

Poslednja izmena:
Jeb.. amerika uvodi carine drugim drzavama ?,ne razumem bas zasto dozvoljavamo da jeb.. amerikanac se mesa koji je na drugom kontinentu u nase poslove.Treba tu gamad potamaniti nuklearnim bombama nek se nosi u tri lepe p.. materine.Amerika ovo amerika ono ,sta mene bole kur... za ameriku nek se drze njixovog kontinenta i tamo medjusobno nek vode ratove ako hoce i carine nek uvode do mile volje.
Jedan od primjera .
Kad se fasizam (isto) bio povampirio u Evropi ,Hitler ,Musolini ,..Staljin , krenuli da ciste , ovog cu u logor ,ovog cu u gasnu komoru...Amirikanci da nisu dosli da pomognu tesko bi se rijesilo..

A šta nama smetaju njihove carine, oni štite svoje tržište i niko nas ne tera da im nešto izvozimo.

Cestitke Maji gojkovic na nagradi Grada Zrenjanina za značajnu podršku u rešavanju pitanja vodosnabdevanja i doprinos realizaciji važnih infrastrukturnih projekata.

Maja je izjavila sledece>>Ovo priznanje vidim kao simbol jednog zajedničkog uspeha - uspeha Grada Zrenjanina, Pokrajinske vlade, naših partnera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, svih institucija, stručnjaka i građana koji su godinama čekali da ovaj grad dobije ono što zaslužuje - bezbednu i kvalitetnu pijaću vodu.

Pa jednom je i moralo da upali, jel kad ti jedan projekat stalno zasipas milionima dinara, jednog dana ce ti uspeti nesto da uradis.
I ispade da je maja gojkovic najzasluznija za to.

Jedan od primjera .
Kad se fasizam (isto) bio povampirio u Evropi ,Hitler ,Musolini ,..Staljin , krenuli da ciste , ovog cu u logor ,ovog cu u gasnu komoru...Amirikanci da nisu dosli da pomognu tesko bi se rijesilo..
Ali ameri se nisu umijesali iz humanitarnih razloga vez zbog konkurencije , najveci hegemon na svijetu ne trpi drugog hegemona odnosno sto bi treci rajh postao , a prije toga je skrsio u okrsaju i 2 rajh u prvom svjetskom ratu odnosno da nije bilo amera europa ne bi nadvladala njemacku masineriju.

Poslije toga su uspjeli i jos jednog konkurentskog hegemona da svladaju, sssr.

Sa podize glavi jos jedan azijski hegemon koji prijeti kao ozbiljna konkurencija ali koji ne prijeti vojno jer zna da bi ga ameri pocistili lakse od japana , za sada samo ekonomski i proksi ratom sa americkim vazalima(europa) preko putina.

Glupavi Kolumbo . Bilo bi svima bolje da ga nije bilo 🤣
Znas kako . Ne secam se da si pricao dok smo se zaduzivali i trazili pare od zapadnih partnera . Sada kada smo duzni do nogu nema prostora za manevre .Sve dolazi na naplatu kad tad i ovo stanje je vrhunski to odradila ova vlast .

Glupavi Kolumbo . Bilo bi svima bolje da ga nije bilo 🤣
Znas kako . Ne secam se da si pricao dok smo se zaduzivali i trazili pare od zapadnih partnera . Sada kada smo duzni do nogu nema prostora za manevre .Sve dolazi na naplatu kad tad i ovo stanje je vrhunski to odradila ova vlast .
Pa jel možemo bar neke potraživače da zajebemo? Kineze, Ruse... Ne znam kome smo još dužni. Aj da mi platimo samo jednom, a on da nam da zaštitu od ostalih. Jer mislim da su i oni svi svesni da nemamo da isplatimo nijednog , a kamoli sve njih. :ROFLMAO:

Ali ameri se nisu umijesali iz humanitarnih razloga vez zbog konkurencije , najveci hegemon na svijetu ne trpi drugog hegemona odnosno sto bi treci rajh postao , a prije toga je skrsio u okrsaju i 2 rajh u prvom svjetskom ratu odnosno da nije bilo amera europa ne bi nadvladala njemacku masineriju.

Poslije toga su uspjeli i jos jednog konkurentskog hegemona da svladaju, sssr.

Sa podize glavi jos jedan azijski hegemon koji prijeti kao ozbiljna konkurencija ali koji ne prijeti vojno jer zna da bi ga ameri pocistili lakse od japana , za sada samo ekonomski i proksi ratom sa americkim vazalima(europa) preko putina.

Aj' jedno pitanje šta bi bilo kad bi bilo... Na čemu Amerika zasniva svoju vojnu moć tako da može da interveniše u svakom delu sveta? Na svojoj floti, nosači aviona, vojni brodovi, podmornice... Šta bi bilo kad bi ostali bez mornarice, odnosno kad bi se fizički ograničili na svoj kontinet? Npr. neko im potopi sve nosače aviona, recimo onim hipersoničnim raketama. Kako bi onda ostvarili svoju hegemoniju?

Nazad
Vrh