Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad nešto nemaš u srcu onda to pokušavaš da nadomestiš na zidu.A sta je istina ? Zasto su farbali crveno plavona tim stubovima?
Pokazuju da su "patriote" kao njihov predsednikA sta je istina ? Zasto su farbali crveno plavona tim stubovima?
Na tome vođa aktivno radi.Meni je ovo strasno podelili smo se opasno nedaj boze neko da odlepi i pocini neki zulum eto nama rata
Шта је било у Бачком Петровцу ових дана нисам био у земљи, био у прапостојбини, а тамо нисам гледао ТВ. Данас када сам стигао чујем да се свашта нето дешавало али нико конкретно да каже шта?Da li ste čuli da ono đubre Goran Đaković učestvovao u incidentu u Bačkom Petrovcu
Eto i ti si se javi, a koji qrac te zvao.Inace vidio sam da si ti i ovaj iz Pecinaca rijedak auto-sovinista, i sto je bitno veliiike komunjare. Jel, da li posjecujete na dedinju onog?što se javljaš ako nisi
Ja nisam do 1990 bio pomoćnik narodnog heroja a onda otkrio da imam četničko korijenje kao neki. Nisam hteo da osvetim bunu na dahije i da pevajući pesmu napisanu za film probijam Solunski front, neki su umesto pesme vikali - bolje grob nego rob itd. Žao mi je što niste patriote naših neprijatelja, već ste kao Božja kazna Srpske patriote koje nemaju veze sa Srbijom.Eto i ti si se javi, a koji qrac te zvao.Inace vidio sam da si ti i ovaj iz Pecinaca rijedak auto-sovinista, i sto je bitno veliiike komunjare. Jel, da li posjecujete na dedinju onog?
Кад смо марва с за марву пева марвени певач РајкоMeni je ovo strasno podelili smo se opasno nedaj boze neko da odlepi i pocini neki zulum eto nama rata
što se tiče komunjara nit me znaš nit poznaješ paprosipaš to malo pameti sa kojom si u deficitu .sem ako učiš da budeš vidovit.što se tiče dedinja i broza i današnjeg vođe neznam ko bedi u razvoju srbije . pošto neznam šta je auto šovinista objasni mi .samo nemoj fraze i lažiEto i ti si se javi, a koji qrac te zvao.Inace vidio sam da si ti i ovaj iz Pecinaca rijedak auto-sovinista, i sto je bitno veliiike komunjare. Jel, da li posjecujete na dedinju onog?
Pitaj uciteljicu.što se tiče komunjara nit me znaš nit poznaješ paprosipaš to malo pameti sa kojom si u deficitu .sem ako učiš da budeš vidovit.što se tiče dedinja i broza i današnjeg vođe neznam ko bedi u razvoju srbije . pošto neznam šta je auto šovinista objasni mi .samo nemoj fraze i laži