Chat 17

У Русији би Вас затворили за два минута:

https://www.facebook.com/facebook/videos/после косе црте дода се број рилса

Ово се не рачуна дискретно... Морају медији са сниме све е онда је другачија прича. Вероватно ментално нестабилна особа.
Него, најављују састанак где ће путин да путује на аљаску и састане се са трампом. Тамо не важи међународни суд правде и потерница, да будемо начисто. Исто тако нема европске уније као посматрача.
Можемо очекивати ескалацију на фронту и опет неки удар далеко иза линија фронта, могуће са пуно цивилних жртава. И нове продужетке.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Да ли стварно мислиш да неко сме да ухапси Путина?

Сутра да жели да направи састанак било где на свету нико га не би пипнуо... Или би та држава била сравњена...Све мислим да се овде деле поља на ризико карти... Амери музу европу Русија и Кина Африку... Па ко где заграби колико...
Амери дошли до тога да ратују а оружје плаћа европа а пуцају украински нацисти.
Русима одговара, држе свој народ на узици а освајају територије док заузимају позиције у Афричким државама где исто има рудника и нафте...

Али боле ме за све њих... шта ћемо ми малени и разједињени?

Не, него они који мисле да смо за сваку несрећу криви и за нас да важи свака потерница и сваки суд на планети земљи. Изволите, америка земља могућности и космичке правде чија рука стигне сваку неправду на кугли земаљској, значи само онима чију страну заузме. Опет пишем, европска унија је "угасила" ако се договоре. Остаје јој украјина, и рачуни који пристижу. Аутошовинисти на апаратима што би се рекло...

Не, него они који мисле да смо за сваку несрећу криви и за нас да важи свака потерница и сваки суд на планети земљи. Изволите, америка земља могућности и космичке правде чија рука стигне сваку неправду на кугли земаљској, значи само онима чију страну заузме. Опет пишем, европска унија је "угасила" ако се договоре. Остаје јој украјина, и рачуни који пристижу. Аутошовинисти на апаратима што би се рекло...

recimo za nas ne važi poternica za šešeljom vericom radeta io su međunarodne poternice ne važe za marović radojčića .....nego pošto evropa propada da li bi mi pomogao da zamenim evro za rublje da ne propadnem. pošto si karakteran čovek verovatno odbacuješ evro poštoti se evropa gadi sigurno voziš ladu ili moskvič nećeš valda evropsku đubrad

recimo za nas ne važi poternica za šešeljom vericom radeta io su međunarodne poternice ne važe za marović radojčića .....nego pošto evropa propada da li bi mi pomogao da zamenim evro za rublje da ne propadnem. pošto si karakteran čovek verovatno odbacuješ evro poštoti se evropa gadi sigurno voziš ladu ili moskvič nećeš valda evropsku đubrad
Koliko imaju rublji kući i zašto nemaju nijednu?

Матори сениор, путин иде у другу државу која је светски полицајац. Ко од наведених ликова сме да иде по србији без организоване пратње а не још јавно преко државне границе? Сад ће још тражити фотографију и отисак прста за улазак у европску унију онима који немају пасош државе из европске уније. Значи нема ни близу границе легално да приђу.
Дајте неки други, мало јачи аргумент.
Кад запатите довољно животиња, евро вам није баш за плаћање. Не узимам евре у трговини, док одем у мењачницу и разменим за њихов курс, то је само губитак. У нашем финансијском сектору ако нешто поскупи у динарима, поскупи и у страној валути, прате се. Нема смисла данас узети било коју страну валуту а сутра је продати. Ко може тако да ради и тргује у страним валутама онда му уопште није лоше у животу. Ја још нисам постигао тај ниво.

Послато са 2406APNFAG помоћу Та
Isti se odmah javili.

Матори сениор, путин иде у другу државу која је светски полицајац. Ко од наведених ликова сме да иде по србији без организоване пратње а не још јавно преко државне границе? Сад ће још тражити фотографију и отисак прста за улазак у европску унију онима који немају пасош државе из европске уније. Значи нема ни близу границе легално да приђу.
Дајте неки други, мало јачи аргумент.
Кад запатите довољно животиња, евро вам није баш за плаћање. Не узимам евре у трговини, док одем у мењачницу и разменим за њихов курс, то је само губитак. У нашем финансијском сектору ако нешто поскупи у динарима, поскупи и у страној валути, прате се. Нема смисла данас узети било коју страну валуту а сутра је продати. Ко може тако да ради и тргује у страним валутама онда му уопште није лоше у животу. Ја још нисам постигао тај ниво.

srbija je potpisnik mnogih svetskih i evropskih deklaracija oisporučivanju ljudi po poterninicama drugih zemalja.pa čak smo isporučili turskoj onog kurda tražioca azila protiv zakonito .vulinovo delo. pošto i jesam mator preživeo sam hiper inflaciju drugu u svetu posle nemačke i dok sam živ neću štedeti u dinarima

Матори сениор, опет простудирај моје писање. Ко је споменуо штедњу у било којој валути? Ко то може себи да приушти није у теми или пише чисто да се изрази. Пишем за свакодневицу, мени су финансије као проточни бојлер.

Па сад звучите као тито и вођа заједно "непријатељи су свуда око нас". Са свима сарађујемо а сви раде против нас. И наравно ту су они који на то указују, што би се рекло "глас разума", али сад се и њихов снешко белић срушио. Они што све виде али се не мешају. Они су изнад свега...

Матори сениор, опет простудирај моје писање. Ко је споменуо штедњу у било којој валути? Ко то може себи да приушти није у теми или пише чисто да се изрази. Пишем за свакодневицу, мени су финансије као проточни бојлер.

želim ti da ti finansije nebudu protočni bojler uštedi malo za stan sinu ili kćerki novu mehanizaciju zemlju koliko bi to rubalja bilo

Занимљиво је то што сви све знају а мало тога имају или само наслеђено. Само просипате како је било и никад више тако.
Да не трошим не би ни имао сада. Да штедим за убудуће опет не би сад имао. Као што сам већ писао неки само пишу да нешто напишу.
Да закуцам паре у земљу по тренутним ценама, би да ми тетка да, или почну да стижу паре од негде и враћају неке старе заборављене дугове како један јутјубер рече. Али нема...
То је што је, колико се заради, толико се потроши а нека неко други враћа камате банци и гледа у небо.
Ради се са оним што је на стању и располагању.

Nazad
Vrh