Chat 17

Ima ograničen broj oglasa koje možeš besplatno postaviti u toku jednog meseca. Plus isti oglas možeš par puta stavljati free, onda ti počnu naplaćivati taj oglas svaki put kada hoćeš da ga postaviš.
Npr, ako više puta postavljaš oglas "prodajem kukuruz" , posle par puta krenu da ti naplaćuku oglase gde piše "kukuruz".

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ovog meseca nisam ni jedan do sada postavio. Imam jedan oglas koji sam postavljao jedno 4-5 godina potpuno isti i nije nikada bilo naplaćeno. Prodajem kosu i samo sam jednom oglasio pre mesec dana i sada hocu ponovo da postavim ali kažu da košta 291 dinar.

То се наплаћује не од пре неки дан већ од пре неку годину. И веруј ми у опште нису остали без корисника, већ се број и повећао.
Od kada sam napravio nalog besplatno postavljam oglase, bez reklame i bez da stoji na vrhu stranice, znači klot oglas i nikada nije koštalo do sada a nisam nikakvo obaveštenje dobio da će biti ukinuti besplatni oglasi.

@stevanovic019 - podrzavam ovo oko hleba . Meni i caletu jedan hleb ladno traje tri dana . Za rucak sam hleb izbacio jos pre dvasetak godina ( jedino uz pasulj moram da ga jedem ) i jos plus ne doruckujem . E za veceru mora hleba i prosto nemam ideju sta bih drugo jeo . Zitarice nadoknadjujem preko piva tako da se ne sekiram a voce unosim preko rakije 🤣
A to sto ti je zilav hleb mislim da nisu stavili neki emulgator ili je obrnuto .

Obrnuto, rekao bih.
Naš domaći hleba nije takav.
Brašno, voda, so i ponekad kvasac.

Ovaj kupovini, možeš ga oljuštiti kao pomorandžu. Toliko je kora žilava i jaka.
Prava guma.

Ni ostalo nije bolje.
Kada se zvaće, napravi se na grudvu i ne mrda dalje.

Ok. Nisu baš svi tako ekstremni, ali uglavnom su na istu stranu.
I ok. Mislim da ima nekih kojima je pridodata veća pažnja. Barem hlebova ima vrsta i vrsta.
Nego, ja mislim na ovaj narodni. Onaj koga ima u svakoj prodavnici.

Svakako, ni jedan nije kao naš domaći.
Što u neku ruku i razumem, jer je "grub". Nije privlačan na oko kao kupovni. I ne traje dugo. U smislu, sutradan izgubi svoju prozračnost.

Zitarice nadoknadjujem preko piva tako da se ne sekiram a voce unosim preko rakije 🤣
Haha!
Zatvoro si krug. Sve obuhvaćeno..

Nazad
Vrh