Chat 17

ako hoceš trguj ako ti neodgovara nemoj. ako hoceš uvedi recipročne mere. ada li je fer mera bila zabrana izvoza poljoprivrednih proizvoda sem u zemlje koje prihvataju ideju otvorenog balkana . albanije i makedonije ntsam siguran da li i bih

Момо, ми тренутно водимо на том пољу, ево остале државе се труде да нас стигну. Какав смо ми то фактор на светском нивоу са 35%? Опет, изгледа да други боље знају него ми овде.
Вођа нам, изгледа спрема све да нас прода. И вас наравно, идемо у пакету.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

@MOMOSARIC - nevezano za tvoje pitanje bas me zanima sledece :
Koliki ti je racun za struju na recimo 400 kilovata - ovde je 5.000 .
Koliko placas metar drva ? Ovde je oko 7.000 - 8.000 .
Kafane sam video da su duplo jeftinije od nas a gorivo jeftinije za cetvrtinu .
I jel imas kablovsku , to jest neki paket i koliko to kosta ?

Jesi li ti za globalni liberalni kapitalizam ili ne ?
То никада није постојало нити ће постојати... само је била флоскула да запад може да купује фирме по остатку планете... кад је Кина почела да купује њихове корпорације одмах су то укинули... А и када је власник странац та фирма послује онако како домиџилној држави одговара или врло брзо пропадне... само овде може да дође словак и уништи фабрику која је правила вагоне и метрое по свету... или бугарин који уништи квалитетну стаклару... или тамо неки индијац и уништи магнохром... или... има хиљаду примера... а и ми смо сами себе уништавали преко очајних политика од црвених, жутих, преко плавих и црних лопова...

Него јесмо ли за то да будемо као Белорусија:

https://www.facebook.com/facebook/videos/после косе црте дода се број рилса

Nazad
Vrh